Ha csak 16 éves kortól hordok minden nap sapkát, a hideg napokon, akkor még nem biztos hogy sok hajam emiatt hullik majd ki?
Én pont azt hallottam, hogy a sapka miatt hullik. Ha nem muszáj egyáltalán nincs a fejemen sapka. Télen régebben és most is néha van rajtam sapka, de 100alkalommal nem volt összesen eddigi életembe rajtam sapka.
Olyan erős és dús hajam van, hogy nem is igazán tudok vele mit kezdeni. A huszas éveimben járok amúgy mellesleg. Apám hordott rendszeresen sapkát ő ennyi idősen már kopaszodott is.
De lehet nincs össze függés a kettő között.
Onnantol, hogy anyam nem tudta rameroltetni, szerintem csak akkor volt rajtam sapka, ha minusz 10 alatt volt a homerseklet. Gyulolom a sapkat, befo es megizzad benne a fejem es idiotan is nez ki. Varosba, ahol nincs farkasordito hideg es max 20 percet vagyok a szabadban szamomra teljesen felesleges.
Ha esik/havazik, kalapot hordok, vagy siman kapucnit.
Nem vettem eszre, hogy emiatt hullana a hajam.
35/n
Hát nem tudom igazából mi a jó
Nagyapám azt se tudta mi a sapka mégsem hullot ki a haja és nem is nagyon volt ősz sem.
Én azért hordom mert fázik a fejem meg a fülem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!