A "Magic Hair" hajkapszula tényleg olyan hatásos, mint amennyire bereklámozzák? Minden videóban, hirdetésben látom.
Egyszerűen nem lehet elmenni mellette. De nekem a weboldaluk simlisnek tűnik.
Mi az igazság, tapasztalatok?
Próbáltam már más márkájú vitamint, de egyik sem vált be.
Kb 4 hónapja szedem a Magic Hair kapszulát, és rengeteget nőtt a hajam, puha és fényes. Hajfestés után 2-3 héttel már nagy lenövésem van. Küldtem be előtte-utána képet és kaptam ajándékba 5 doboz pezsitabit és egy Magic Bright krémet.
Ha gyenge a gyomrod nem ajánlom. Kivéve ha hányingert akarsz és hányást.
A hajad nő tőle. De sokkal több, kb 6x annyi dolgot tartalmaz, mint amennyire a testednek szüksége lenne, ezért forog majdnem mindenkinek tőle a gyomra sajnos.
Nyilván vannak kivételek, én ismerek akinek olyan haja lett tőle hogy aztarohadt wow
Igaz, amikor a barnadobozasat szedtem, csak éhes voltam, de mikor a rózsaszín dobozosat kezdtem el szedni, jött a hányás egyből. Nem csak nekem, hanem az egyik barátnőmnek is.
Nem feltétlen neked írom, mert már rég írtad ki a kérdést, de hátha valaki erre téved egyszer, neki remélem tudtam segíteni.
Próba szerencse
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!