Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Epillálás után piros pöttyös...

Epillálás után piros pöttyös a lábam, és ez nem múlik el, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nemcsak a gyantázás, epillálás teljesen mindegy (mert mindegyikkel ugyanez a helyzet) utáni pöttyökkel van a bajom, hanmem 1-2 helyen dudoros a bőröm (olyan, mintha ki lehetne nyomni, mint valami pattanást) és én ki is nyomtam, de ezek a hegek (vagy valami heg szerűségek is látszanak. Ráadául még mindig vannak ilyen "dudorjaim". Ha kimegyek a napra vagy ha fázok, akkor ez az egésu még jobban látszik. És a "dudorok" és a kinyomottak hegei is látszanak. Mit csináljak hogy ne látszódjanak a piros pöttyök, ne legyenek dudorjaim?..és valahogy lehet halványítani a hegszerűségeket? (ezek a hegek is olyanok, hogy piros foltok a bőröm alatt..nemis tudom hogy magyarázzam) :( SEííígeeetseeeeteeeeeeek :( Itt a nyár, nem hordhatok örökké hosszúnadráhot. A bőrgyógyászt már megjártam..semmi hasznos tanácsot nemkkaptam. Tudnátok ajánlani, javasolni valamit?
2010. jún. 29. 18:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia!nem gyomkodd azokat,valószínűleg szőrtüsző gyulladás,erre lehet kapni borotválkozás utáni krémet,dezodort is amivel be lehet kenni,és nem pattogzik ki!Remélem segítettem!
2010. jún. 29. 18:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Elfelejtettem,bármelyik drogériában kaphatsz ilyen krémet(Rossmann,dm)
2010. jún. 29. 18:42
 3/5 A kérdező kommentje:
És mi a krém neve?
2010. jún. 29. 19:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát többféle van,de a borotvák mellett megtalálod!Vagy ha nem találod kérdezz meg egy eladót.Én oriflameből rendeltem
2010. jún. 29. 20:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Vagy gyógyszertárból tiszta alakohol,azzal átkened egy vatta pamaccsal és kész.
2010. jún. 29. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!