Hogyan kell használni az alapozót és a korektort?
Ha sárga volt a fejed, akkor nem jó színt vettél. Ezzel nem is lesz jó soha a végeredmény.
Kozmetikusnál/bőrgyógyásznál voltál már? Kezelik a problémát? Vagy ezzel gondoltad elintézni?
Egyébként tiszta eszközzel, vagy tiszta kézzel felteszed az alapozót az arcodra, eldolgozod, hogy ne legyen körvonala se a hajadnál, se a nyakadnál, majd amit az alapozó nem fedett el, arra mehet a korrektor, szintén eldolgozva, hogy ne legyen foltos, végül egy kevés púderrel fixálod az egészet. Ezután használhatsz egy kis pirosítót is, hogy ne legyen vízihulla effekt az arcod.
Szerintem is más színt kéne venned, ha nem megfelelő nem is lesz az.
Én úgy szoktam őket kipróbálni, hogy az alkarom belsejére kenem és ami a legjobban hasonlít az ottani színre, azt veszem meg. Több helyről is olvastam, hogy így hatásos a szín választás és eddig nekem is bejött.
Én sminkelés előtt a helyedbe hidratálnék vagy pedig primert is használnék. Gondolom 16 évesen nem erre akarod költeni az összes pénzed úgyhogy elég valami olcsó márkájú is pl essence.
Utána én korrektorozni szoktam (de a sorrend mindegy egyébként) a pattanásaimra rakom a korrektort és beauty blenderrel (vagy egyéb szivaccsal) bele ütögetem a bőrömbe, majd az alapozót kézzel felpontozgatom az arcomra és egy nedves beauty blenderrel eldolgozom, de alapozó ecsettel is megteheted. Majd ahogy az előző is írta jön a púder.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!