Lehet baja a hajamnak hogy megint befestem?
Figyelt kérdés
Multheten befestettwm de nem mindenhol fogta be, vagyis rosszul csinaltam oldalt csupa lenoves es elegge gaz... Most vettem egy barna hajfesteket, hogy normalisan nezzen ki, holnap kezdek az uj munkahelyemen...nagyon hullana ??vagy letorne?2019. jan. 7. 16:44
1/5 anonim válasza:
Natur/festett/szokitett hajat festettel? Milyen szinre festettel? Es milyen szint festettel?
2/5 A kérdező kommentje:
Regebben szoke voltam, festett, atfestettem rez szokere, most is olyan, de kopott mar... Es erre a rezre festenem ra a barna festeket.
2019. jan. 7. 19:19
4/5 A kérdező kommentje:
Akit erdekelne a tema.. Azert leirom.
Rezes arnyalatot nem tavolitotta el, de szep barna lett! ;)
2019. jan. 9. 12:37
5/5 anonim válasza:
Hát biztos roncsolni fogja, de annyira nem vészes. Inkább a fejbőrödnek lehet baja, de ha ez nem gyakori, akkor szerintem csináld. Barátnőm is csinált már ilyet és semmi baja nem lett, ettől függetlenül nem ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!