Ki mit használ hajhullás ellen?
Figyelt kérdés
Terhességgem előtt volt egy bevált samponom hajhullás ellen amit úgy gondoltam hogy szülés után is tökéletes lesz (hát nem így lett) hiába használom rendszeresen ugyan olyan mennyiségben hullik a hajam..mi vált be nektek a legjobban?2019. jan. 7. 14:57
1/4 anonim válasza:
Nekem az, hogy sosem fogok szülni.
2/4 anonim válasza:
Az tök normális,h most hullik. A hormonok ürülnek. Ez csökkenni fog. Szóval szülŕs után ez természetes, nem kell csodaszer. Egyébként én alpecint használtam régen.
3/4 anonim válasza:
Én étrendkiegészítőt szedek hajhullásra (sörélesztő), de lehet, hogy ez most neked nem játszik.
Sampon helyett inkább valamilyen fejbőrben is felszívódó hajszérumot próbálnék meg. Igazán ezek lehetnek hatékonyak, a sampon sem sokáig van az ember fején, és nem is a táplálás a célja.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi csajok 😊
2019. jan. 7. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!