Mit lehet tenni a narancsbőr ellen? Még csak 18 vagyok!
már nagyon elegem van ebből. 174 cm magas vagyok és 51 kiló. már nincs hova fogynom! mindig is nagyon vékony voltam, de az elmúlt években, mióta ez kijött rajtam, mégjobban figyelek a kilókra, de hiába. mindig elkezdek edzeni, az elmúlt több mint fél évben nagyon kitartó is voltam, kifejezetten láb és fenéket erősítő gyakorlatokat csinálok, edzőterembe járok, nem segít semmi!! hiába kenem a feszesítő krémmel amit találtam (mondjuk kezdetektől sem hittem benne, de már reménytvesztett vagyok), szemét kaját sem eszek sokat, húsokból is inkább szárnyasok. gyűlölőm a narancsbőrt és úgy érzem hogy ennyi erőfeszítés után már igazán megérdemelném hogy eltűnjön, és nagyon igazságtalannak érzem ezt!:( a narancsbőr teljesen megváltoztatja a fenekem és a combom összképét, főleg miután a vékonyságom miatt nagy fenekem sincs, így ami van, azt ezzel igazán könnyű elrontani. szégyellem a testem, és már tényleg nem tudom mit tegyek. :'( a barátom előtt sem merek levetkőzni, annyira szégyellem. bármit megtennék!
még ha nem is kapok tanácsot, ezt el kellett mondanom valakinek, mert már nem tudok mit kezdeni ezzel
És ki látja a feneked,meg a combod?
Te csak kitekeredve, mások meg sehogy. Max. a partnered látja. Legtöbb lánynak van narancsbőre. A férfiakat ez nem zavarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!