Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Borotválkozáskor mindig...

Borotválkozáskor mindig kipattogok, mi csillapítaná?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, kb 2 éve borotválon az arcszőrzetem, és a nyakamat is. Mikor borotválkozok használok borotvahabot, utána aftershave-t is. Az aftershaveket próbálgattam, alkoholost, nem alkoholost stb. A nem alkoholos jobb, mert nem közvetlen borotválkozás után pattogok ki, hanem 1 nappal később. Egyébként csak a nyakam szokott kipattogni de nagyon durván. Mit ajánlotok, amitől esetleg ki sem pattogok, vagy csak enyhén?

2019. jan. 4. 22:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Próbálj ki más borotvákat, tiszta legyen mindig, csak az arcodra, nyakadra használd.
2019. jan. 4. 22:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Borotvafejet szoktam cserélni, szinte mindig újat használok.
2019. jan. 4. 22:49
 3/9 anonim ***** válasza:
SOHA senkinek ne add kölcsön, nekem egy csajom használta tudtomon kívül én meg nem értettem, hogy miért pattogzott a bőröm. Vett magának sajátot s probléma megoldva.
2019. jan. 4. 22:52
 4/9 A kérdező kommentje:
Hmm.. Nem tudok róla hogy használná bárki is rajtam kívül
2019. jan. 4. 22:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem úgy értettem, hogy mindig vadi új pengét használj. Hanem, hogy más márkát próbálj ki, egyébként lehet a nagyon éleset nem birja a bőröd. Néhanekem is irritalja a bőröm a vadi új penge, aztan másodikra, harmadikra már jó.
2019. jan. 4. 23:05
 6/9 A kérdező kommentje:
Lehet a borotvával van a baj tényleg.. Majd kipróbálom
2019. jan. 4. 23:53
 7/9 anonim válasza:

borotvahab nem ér semmit, alkoholos aftershave több kárt csinál mint hasznot, dehidratálja a bőrt mint az állat

FORRÓ VIZZEL, vagy forró törölközővel (bár az körülményesebb) puhítsd fel a bőröd, majd MINIMUM egy 3 pengés (gillette blue 3 legyen a belépő szint), jó minőségű borotvával óvatosan borotválkozz meg, és borotválkozás utáni BALZSAMOT/KRÉMET használj

2019. jan. 5. 00:17
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2019. jan. 5. 09:50
 9/9 anonim válasza:
"Kenős" dezodorral azaz stifttel kend be az arcod borotválkozás után, mivel az izzadság irritálhatja a bőrödet és ez is lehet egy ok ami miatt pattanásos leszel
2019. jan. 6. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!