Aki újítás céljából vágatott már frufrut. Megbántátok vagy tetszett az eredmény?
Érdekelne, hogy mi vitt rá titeket?
Tetszett e?
Nem volt e fura az elején?
En hosszas ragodas utan vagtam frufrut magamnak egy eve, sokszor atgondoltam, felcsatolgattam a hajamat elotte, hogy lassam hogyan allna.
En nem bantam meg, mert tokjo ujitas volt. Igaz, kb fel evbe telt, mire megtalaltam, milyen a tokeletes hossz es forma hozza, de en nagyon szeretem, es olyan sok macera azert nincsen vele. Pedig tipikusan nem olyan arcom van, amihez javasolni szoktak a frufrut, a homlokom nem extramagas, es kerek az arcformam, megis jo dontes volt.
Kb aznap megbántam és hiába nő alapból gyorsan a hajam, a frufru valahogy sehogy sem akart, majdnem másfél évbe telt...
Ha nem vagy biztos a döntésben, wishen/ebayen lehet kapni ilyen kamu frufrut, amit csak oda tudsz csatolni és akkor látni fogod, hogy tetszene-e rendesben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!