Levendula színű haj illik a világos bőrhöz és zöld szemhez?
Figyelt kérdés
Valami ilyesmire gondoltam. Vagy a rózsaszín árnyalata szerintetek szebb? [link]
Melyik állna jobban a bőröm és a hajam színéhez? Nektek melyik tetszik jobban? Ha ez számít valamit, alapból középszőke hajam van. 21/l
2019. jan. 2. 14:49
1/8 anonim válasza:
Nekem a levendula jobban tetszik. De nem ez a fakó, őszes árnyalata. A 3. helyen jött be az a kép, ami szerintem nagyon szép.
Szerintem illik világos bőrhöz és szemhez.
2/8 anonim válasza:
Attól függ hogy a "világos" bőros HIDEG vagy MELEG árnyalatú. A hideghez jobban megy a lila,főleg a kékesebb lila. A meleghez a rózsaszín,pasztellrózsaszín,esetleg a hdeg rózsaszín,mint pl a rose gold.
3/8 anonim válasza:
Tehát a hideg rózsaszín a (rosegold) a hideg bőrhöz,úgy értem :D
4/8 A kérdező kommentje:
Hideg árnyalatú szerintem a bőröm.
Köszönöm a segítséget, szerintem a levendula színűnél maradok.
2019. jan. 2. 16:10
5/8 anonim válasza:
Szerintem a lila kulonlegesebb, biztosan jol is all majd.
6/8 anonim válasza:
Ha hideg akkor a lila is,rose gold,kékes ilyesmik,esetleg még a szürkés is jól állna.
8/8 anonim válasza:
Mindkettő nagyon szép, de én a helyedben az elsőt próbálnám:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!