A vörös hajhoz milyen hajszín illik? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Nyáron szeretném a hajam alját ombresan hegeszteni (kimoshatoval), csak nem tudom, hogy milyen szín illene a vörös hajamhoz. Mindenki válaszára kíváncsi vagyok, de főleg azokért akikkel egy cipőben járok.2019. jan. 1. 20:44
1/8 A kérdező kommentje:
* befesteni
Nem hegeszteni csak az autokorrekt kijavította
2019. jan. 1. 20:45
2/8 anonim válasza:
Már néztem, hogy milyen új hajas szleng van, amiről lemaradtam :D
Szerintem a zöld valamelyik àrnyalatàt próbàld ki, ha az extrém is játszik.
3/8 anonim válasza:
Rózsaszín? A rose gold most trendi
4/8 A kérdező kommentje:
2, szerintem nem annyira látszik a hajón
1, nem maradtál le semmiről😂, de amúgy a zöldhöz nem vagyok elég extrém
2019. jan. 2. 00:13
5/8 anonim válasza:
Sötét lila, vagy sötétkék nagyon jól mutatna sztem. Esetleg még a fekete.
6/8 anonim válasza:
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó, az első kép az nagyon tetszik, de ha nem is az mellet dontenek, és nem tetszene kilehet mosni 😅 csak is kimoshatoval festenek be
2019. jan. 2. 16:00
8/8 anonim válasza:
Nagyon nem ismerem a festékeket, de ugy tudom, kimoshatoval viszont nem lehet az eredeti szinnél vilagosabbat elerni. Szoval az eredmeny az eredeti hajszined arnyalatatol is függ. Mindenesetre sok sikert! Majd ird meg, mit valasztottal ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!