Kisgyereknek milyen halk hajvágó gépet ajánlotok?
Én is csendes hajvágót keresek kisfiamnak.
Vettem egy Philips családi hajvágógépet, QC5115/15 típusú. 8500 Ft. Küldtem is vissza, szerintem nem csendesebb az átlagnál, 75 decibel a zajkibocsátása.
Fodrászom mutatott egyet, meglepően csendes, 60 decibel hangerejű. Neve: Wahl Magic Clip (5 Star), vezetékes, régebbi verzió. 28000 Ft körül van az ára. Nagyon nehéz súlya van, és kicsit drága.
De találtam neten egy 55 decibel zajkibocsásút, neve Xiaomi Enchen, kerámia vágófejes. Ára 8500 Ft. Ez utóbbit megrendeltem, még nem jött meg , így nem próbáltam ki. Ha mégis túl hangos a gyereknek, majd ezt is visszaküldöm még használatlanul!
Lehet találni a neten 'no name' baba hajnyírót, 45-50 decibel, de Kínából hozzák, és kétséges a visszaküldés, és a minőségről nem találtam véleményt, így ezt hagyom utolsó lehetőségnek.
Az tudja igazán, hogy milyen egy kis gyerek haját vágni, akinek van gyereke! Nem mindig olyan egyszerű. És minden gyerek más, minden körülmény más. Szerintem, ha lehet kapni, akkor meg kell venni a halkabb hajnyírót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!