Ki mennyi idot tolt a haja beallitasaval?
A kerdesem elsosorban pompadourt viselo fiuknak szolna, de ha mas hajviseleted van, vagy lany vagy hosszu hajjal, vagy lany fius hajjal, akkor is irhatsz, csak irj hozza nemet, kort, illetve h mennyi es milyen hajapolo/formazo, rogzito eszkozoket/termekeket hasznalsz.
Köszke :DD
En regen legalabb 20 percig szaritottam korkefevel,hogy szep legyen.
L 30as
En reggelente 10-15 percet toltok el vele. Levalasztom a frufrumat es az oldalso reszt. A frufrut ha kell, beszaritom, az oldalso tincseket egyenesre vasalom. A maradekot pedig nekiallok feltupirozni direkt jo nagy tepettre, ez a legtobb ido, tincsenkent visszafesulni es hajlakkozni, majd jol beallitani. Utana a tobbi reszre is megy hajkakk.
En a got2b lakkokat szeretem a legjobban, hetkoznapra a rozsaszinut szoktam hasznalni mert tart, de nem lesz tole beton hajam, kb 3 hetre eleg egy flakon. Ha nagyon durva bulihajat akarok, akkor a sargat, de azt sajnos kulfoldrol hozom haza, itthon meg sosem talaltam. De az lerobbanthatatlan :D
Ja, n/35, amugy vall ala er valamivel a hajam.
Pompadur szerű hajam van, kb 14cm hosszú a leghosszabb tincsem. Minden egyes reggel bevizezem a hajam majd beszárítom mert reggelre hullámos lesz picit. Ha már van egy jó formája valamilyen prémium hajformázó krémet használok. Pl by villain gold digger, vagy hanz de fuko claymation, és még van sok más is, mikor mihez van kedvem.
Ez kb reggelente 15 perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!