Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanás miatti heg kezelése...

Pattanás miatti heg kezelése mellkason?

Figyelt kérdés
Volt egy nagyon felduzzadt pattanás pont a mellkasom közepén, pont olyan magasságban, hogy egy kicsit mélyebb dekoltázsú felső már nem takarja el. Nem vakarásztam, nem nyomkodtam, valahogy mégis begyulladt úgy, hogy közel ötforintos méretű heg maradt utána. (nem is értem, hogy hogyan terjedt ekkorára a heg, miközben szinte csak tűhegynyi volt maga a pattanás) Van valami tippetek, hogy mivel tudnám ezt kezelni? Nagyon kellemetlen helyen van, pontosan középen és szeretnék minél hamarabb javítani rajta. Előre köszönöm szépen! 19/l

2018. dec. 26. 01:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Próbáld Sudocremmel vagy ehhez hasonló krémmel kenni.
2018. dec. 26. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!