Milyen rövid volt az eddigi legrövidebb haj, amit valaha viseltetek?
Figyelt kérdés
2018. dec. 25. 23:11
11/21 anonim válasza:
Amikor kisebb voltam, szinte mindig váll fölé érő hajam volt. Szerintem az volt a legrövidebb.
12/21 anonim válasza:
Kb. gyufaszál hosszúságú volt. Borzasztóan utáltam, mivel erős egyenes szálú hajam van ezért mindig elaludtam különböző helyeken, reggel mindig vizezni és újraszárítani kellett. Soha nem volt azóta rövid.
13/21 anonim válasza:
Kb. állig érő volt, és nem szerettem. Nem is állt jól, mert kicsit szögletes és duci is a fejem, meg idegesített, hogy nem tudtam összefogni.
Egy jódarabig nem lesz vállhossznál rövidebb hajam.
14/21 anonim válasza:
Balldalt felnyírt, jobboldalt állig érő.
15/21 anonim válasza:
Simára borotvált kopasz, évek óta olyan.
16/21 anonim válasza:
Borotvával teljesen leborotvált haj. 4 hete csináltam és csak egy kicsit bántam meg. Mert hosszabb hajam volt előtte. De ha a semmi haj nem számít annak :-D akkor hajnyíró 0-lás is volt. Most visszanövesztem, mert csak karanténra és nyárra csináltam, mert így volt a praktikus. Már van hajam bőven, lassan 2 cm. is.
18/21 anonim válasza:
Nyáron általában teljesen kopasz vagyok. 32N
19/21 anonim válasza:
gyerekként volt elég fura bowl cutszerű bobom, azt ki nem állhattam. felnőttként váll fölé érő hajam volt, azóta kicsit megnőtt de vállig visszavágtam.
20/21 anonim válasza:
Kb 1-2 centis, nem önszántamból. Alig vártam, hogy megnőljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!