Legjobb szőkítő?

Figyelt kérdés

Milyen márkájú szőkítőt ajánlanátok otthoni hajszőkítésre?

6%os oxival tervezem használni

olyan kellene, ami nem horror árú, de nem is teszi túlságosan tönkre a hajam

előre is köszönöm:)

2018. dec. 24. 10:09
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem inkabb fodrasszal csinald mertt sarga lessz vagy le eg !!! Tapasztalatbol mondom!!!!
2018. dec. 24. 12:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Schwarzkopf blondme. De nem ártana tudni milyen a mostani hajszíned, festett-e vagy nem és hogy teljes szőkítést akarsz vagy csak a tövét. Ha sötét vagy festett a hajad nem lesz elég egy alkalom. És az biztos hogy kell még mellé venned hamvas festéket is 3%-os oxival. Én sem ajánlom hogy magadnak csináld amúgy ha nem vagy még benne járatos, nem azért mert leég hanem mert nagyon gyorsan és profin kell felkenni hogy szép legyen. Különben foltos lesz és azt baromi nehéz kijavítani.
2018. dec. 24. 13:19
 3/7 A kérdező kommentje:

csak leszőkítésre kell, utánan lila megy rá

szóval nem hat meg ha foltos lesz xD

köszönöm szépen

2018. dec. 27. 20:20
 4/7 A kérdező kommentje:
a blondme tényleg király, de annál egyel olcsóbb árkategóriára gondoltam
2018. dec. 27. 20:26
 5/7 anonim ***** válasza:
52%
De ha foltos lesz a hajad es arra festesz lilaval akkor a lilan is ugyanugy fognak latszodni a foltok
2018. dec. 28. 11:46
 6/7 anonim válasza:
0%
A Garniernek vannak jó hajszőkítő spray-ei, én azt használom és szerintem nagyon jó.
2018. dec. 28. 17:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Ha valakit még érdekelne, Kallos szőkítőpor + 6os oxi a legtutibb!! azóta is azt használom
2020. dec. 24. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!