Milyen érzést vált ki egy férfiból ha a barátnője nagyon rövidre vágatja a hosszú haját?
Arra gondolok, hogy ha nem kifejezetten szereti a rövidet de tudja hogy a barátnője nagyon szeretné kipróbálni. Nyilván ugyanúgy szereti de nem vonzódik kevésbé hozzá? Ugyanúgy szépnek látja vagy csak azt várja hogy visszanőjön?
Én ebben a helyzetben vagyok és nem tudom hogy éljek-e a lehetőséggel vagy elveszik a vonzalom ettől. Nem arról lenne szó hogy vállig, hanem valami pixie fazonról tehát lassan nőne vissza.
Köszönöm a segítséget!
"jé, a csajomnak van saját akarata. Szóval..."
A kipontozott rész jelentése függ az adott ember jófejségétől/patriarchalizmusától.
Kérdező: Javaslom, a pároddal beszéljétek meg. Most lehet hogy én vagyok a hülye, de ilyen kérdést miért nem személyesen VELE beszélsz meg? Mi a májast tud tenni egy rakás ismeretlen ember érted x kilométer távolságból? Ha tetszik neki (de legalább is el tud tőle vonatkoztatni), akkor miért ne vágasd? A többiekre pedig nem tartozik a dolog. Szerintem.
Utolsó: Édes istenem... Jó lenne elfelejteni a "patriarchátust", mint fogalmat. Sosem értettem a dolgot... Ha vannak egyéni preferenciák, amiket kulturált hangnemben, egy párkapcsolat keretein belül képesek vagyunk előadni (NEM, NEM PARANCSOLÓ HANGNEMBEN. Nem is utasító hangnemben, sem passzív-agresszív módon), az miért baj? Mert "úristen!" kompromisszumokat kell kötni? Mert mint mondtam egyéni preferenciák vannak, és nem patriarchális diktatúra?
Nyilván, aki követelődzik, mint egy rossz diktátor annak semmilyen párkapcsolat nem való. Ezt aláírom.
Van akit zavar a rövid haj - ez nem azt jelenti, hogy húúúú instant kiszeret a partneréből, mert rövid haja lett (vagy fordítva). Egyszerűen arról van szó, hogy NEM TUDJA ÚGY MEGKÍVÁNNI. Szeretni és kívánni valakit nem ugyanaz.
Úgyhogy patriarchátus nincsen. Preferenciák vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!