Hogyan lehetne befolyásolni a pigmentációt a hajban?
Genetikusok foglalkoznak vele és a kozmetikaiipar.
Menj el egy fodrászhoz és kérdezd meg, ha az itteni embereknek nem hiszel..
De. Hallottam már arról, hogy valaki más színű hajat szeretett volna. Erre való a hajfesték.
Alapvetően, végleg a hajad színe már nem fog megváltozni, erre nincs mód. És nem azért mondom, mert sügér vagyok, hanem azért, mert tudom.
A hajad számottevően és hosszútávon semmivel nem tudod kivilágosítani, csak hajszínezőkkel. Van ez a citromos dolog, de nem világosít rajta sokat és bazi fárasztó állandóan a citromos pakolást kotyvasztani a hajadra.
A legegyszerűbb, ha befested. Ma a fiúknak sem gáz már. Legalább visszafordítható a dolog, ha majd benő a fejed lágya, nem lesz nyoma ennek.
Kérdező! nem tudom, ez a mondatom miért kerülte el a figyelmed:
"A hajad számottevően és hosszútávon semmivel nem tudod kivilágosítani, csak hajszínezőkkel."
Válaszoltam a kérdésedre, csak nem ezt akartad hallani. Van különbség! Nekem meg az olyan kérdezőkből van elegem, akik hülyének néznek! Értem, mit kérdezel, nem tudom, hogy mondjam még el, hogy nincs mód arra, amit szeretnél, a hajat csak kozmetikailag és csak átmenetileg színezheted át. Sajnálom, de ez van.
“De. Hallottam már arról, hogy valaki más színű hajat szeretett volna. Erre való a hajfesték.”
Akkor ez a mondat elkerülte a figyelmedet? Mert a kérdés pont, hogy nem erre összpontosít. Miért mondod, hogy nem létezik rá mód? Hiszen már van egy ilyen hajszálam, csak az természetes úton lett ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!