Vékonyszálú, lelapuló, hosszúhajú lányok, ti milyen gyakran mossátok a hajatok? Hogyan kezelitek?
Nekem ilyen a hajam, eddig kb minden harmadik (ha nagyon kellett második) nap mostam a hajam. Az utóbbi időben észrevettem, hogy ha este megmosom másnap türhető, de estére már zsirosabbnak látszik, másnap pedig már nagyon, kibontva nem is merem hordani. Minden másnap megkellene mosnom, hogy normálisan nézzek ki.
Hihetetlenül zavar, nem tudom mit tehetnék vele. Energiám sincs ilyen gyakran mosni és normális se lenne.
Mit javasoltok? Nem tudom mi lehet az oka ennek, kb három hete pár mosásra a Schaumáról áttértem a HeadnShouldersre de nem tetszett és újra a Schaumát használom.
Jelenleg próbálom húzni pár napig a mosást, de már katasztrófa és nem tudom hogyan takargassam a munkahelyen.
Mit tanácsoltok?
Köszönöm szépen!
Igen ezt hallottam, hogy a gyakori mosás még zsirosabb hajat eredményez, ezért pár napja hanyagolom is. De mennyi kb ez a folyamat, amig átáll a hajam? Tehát hogy nem kell majd minden másnap mosnom?
Szombaton mostam utoljára, de ma már nagyon megkellene mert már szégyellek igy kijönni. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!