Mit csináljak a szemöldökömmel, hogy visszanőjön?
Augusztus végén egyik "barátnőm" túlszedte a szemöldököm, ráadásul nem lett egyforma. Eddig gyönyörű volt, szép a formája természetesen, szimmetrikus. Most sem olyan gáz, csak akkor venni észre, hogyha nagyon nézi az ember. De engem nagyon zavar és 5 hónapja már, hogy alig nőtt. Azóta egyeltalán nem volt szedve, de csak ott nő ahol "nem kéne", a formája nem akar a régi lenni :S Próbáltam a ricikus olajat, de attól hullott egy pár szál és inkább hagytam.
Nagyon el vagyok keseredve, mert irigylésre méltó szemöldökeim voltak, most meg nagyon csúnyának érzem:( Az egyik amúgy vékonyabb is lett mint a másik...
A másikat ha lehet nem akarom egyformára szedni, mert jobban tetszik a vastagabb és inkább növeszteném és szeretném ha a régi lenne.
Ennyi idő alatt viszont keveset nőtt csak... :( Ez normális? Mármint van sok kis szál alul, de a vastagsága nem változik.
Gondolkoztam egy természetes hatású szemöldök tetováláson is akár. Arról mi a véleményetek, esetleg tudtok jó helyeket ahol érdemes csináltatni? Vagy várjak még?
Szia! Nekem is ez volt nyáron a problémám.
A Bioeel Ricinus Plus olajat kezdtem el használni és kb. 2,5 hét alatt visszanőtt teljesen a szemöldököm! Mindenképp csak ajánlani tudom.
( azt hiszem gyógyszertárban szereztem be)
Köszönöm a tippeket, szerintem adok még esélyt a ricinus olajnak és kipróbálom az ajánlott olajat is, remélem beválik!
Amúgy én még csak 16 éves vagyok, úgyhogy remélem visszanő
Kérdező! Ha látod a hozzászólásom, kérlek írd már meg mi lett a szemöldököd sorsa!? :)
Én ma lettem rosszul, miután megláttam a kozmetikusnál a frissen szedett szemöldökeimet. Szerettem hozzá járni, de szerintem ez volt az utolsó...
Ugye helyre fog jönni? Sajnos nagyon elvéknyította... Esetleg van valamilyen praktikád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!