Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen sampont használjak...

Milyen sampont használjak zsíros tövű, száraz végű hajamra?

Figyelt kérdés
Sok és erős hajam van, de a gond az hogy kb másfél nap után újra kéne mosnom, annyira hamar zsírosodik, de közbe a vége meg nagyon száraz, gondolom főleg attól h festetem, meg amugy is. Sok sampont kipróbáltam már de egyik se az igazi. Ajánljatok létszi vmit. Sampont, hajpakolást v vmi tippet. Köszi
2008. nov. 6. 15:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Zsírós hajra valót. A hajvégeidet meg ápold pakolással. Amugy egy sampontól mit vársz? Annak a tisztítás a feladata, nem az ápolás elsősorban.
2008. nov. 6. 17:52
 2/2 alice_L ***** válasza:
100%

Nem vagyok egy natur termék manias, de nekem nagyon bejott a hasznalatuk.

Eloszor is, barmannyire nehezedre esik, probald meg egy hétig nem mosni a hajad, tudom hogy az ember legszivesebben kifutna a vilagbol, vagy elzarkozva, de ez helyre allitja valamelyest a fejbor egyensulyat. Minnél gyakrabban mosod, annal gyakrabban is kell, én egy idoben odaig jutottam hogy naponta kellett hajatmosnom.

Msodszor: nagyon kevés sampont hasznalj, biztos ugy érzed hogy csak egy jo nagy adag ami szépen megtiszttija a hajad, de nem egy mogyoronyi elég, esetleg vizben feloldva, és par percig hagyd a hajadon, esetleg mosd kétszer egymas utan és masodszorra hagyd a habot a hajon.

Argan olajjal kend be a hajad este, hagyd rajta egész éjjel, és aloé vera samponnal oblitsd le. Ne azzal ami nyomokban tartalamaz aloé verat és ettol mar ra irtak, az enyém 72% - ban az, inkabb bio vagy életmod jellegu boltokban talasz belole.

Mindketto elég draga, de pl argan olajat még havonta sem hasznalok, és mint emlitettem a samponbol csak keveset. Nekem nagyon jol sikerult, a toredezo hajvégek szép fényesek lettek, és hetente kétszer mosom a hajam, de lehetne kevesebbet is, csak elég sokat lovaglok és izzadok a fejvédovel is ami a kicsit terheli a hajat, masnap meg csak ki kell nézni valahogy a munkahelyen.

2008. nov. 7. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!