Ezt egy nap alatt ki lehetne szokittetni serulesmentesen? Budapesten szeretnem, valami jo helyen, de azt se tudom mennyi penz lenne kb. 20-as alatt ki lehet hozni ezt az egeszet, ha vall es mell kozottig ero hajrol van szo?
Ja es ugy szeretnem, ahogy a lanyoknak van. Tehat a fejem “teteje” maradjon az eredeti szinemen, gondolom valami ombre felesegnek mondhato ez.
Ha tudtok mondani jo, megbizhato fodraszatokat, szivesen varom!
2018. nov. 30. 21:50
1/4 anonim válasza:
Én pont most csináltattam, ugyanilyen barnából ugyanilyen szőkévé, ugyanilyen hajhosszal, ombre átmenettel. :D Nekem kent rá valami festéket, befóliázta, kb fél órát volt rajta. Igazából az volt hosszadalmas míg felkente rá, mert apró tincsenként kellett fóliázni. Így vágással, festéssel és szárítással együtt két és fél órát ültem ott. A hajam azért eléggé töredezett és száraz lett, de rögtön ajánlott rá balzsamot, és kezdi szépen rendbehozni. Illetve kezdetben szürkés volt a festéktől a hajam, de mosással kikopik, már kezd teljesen átmenni szőkébe (3-4 mosás után). Szerintem még mindig nagyon divatos, kb minden második lányon ilyet látok, úgyhogy ha nem sajnálod rá a pénzt, akkor mindenképp vágj bele!
2018. nov. 30. 22:34
2/4 anonim válasza:
Hát pesten 20k alatt nemhiszem hogy megcsinálja egy jó fodrász.Sok haj, hosszú, drága a szőkítő és az utána rákent termékek is. De meglehet csinalni 1 látogatással szerintem.Kiszőkítí és beszinezi.Kicsit lehet száraz lesz a hajad de azis emberfuggő
2018. nov. 30. 23:13
3/4 anonim válasza:
Két teljesen más árnyalatú szőkét linkeltél.
Nem vagyok szakértő, de szerintem az elsőnél szimplán leszívatták a haját, a másodiknál rá is kentek egy hamvas árnyalatot a leszívott hajra.
Ha természetesen ilyen barna a hajad, egyetlen szívatás elég és arra rámenni egy másik színnel hogy ne legyen csibesárga. Ha profi a fodrász, minőségi festékekkel dolgozik akkor egy nap alatt megtudja csinálni anélkül hogy leégetné a hajad, de ez nem jelenti hogy egyáltalán nem fogod károsítani.
Egyébként igen, ombre a neve.
2018. dec. 1. 12:08
4/4 anonim válasza:
Ezt még egy középkategóriás fodrász is megcsinálja, de egy jobb helyen 30 körül kell számolni állig érő haj esetében.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!