Duasteride vagy finasteride szedése?
Minek kérdezel ha nem tetszik a válasz? Fogalmam sincs? Szerinted nekem mennyi hajam lehet jelenleg? Gondolod ku.va sokan tudják mi is a Finasteride addig amíg van hajuk. Nem az Algoflexről kérdeztél.
Mindegy én ezt olvastam, tőlem szedheted. Persze rákereshetsz a neten hisz biztos perfekt vagy angolból is. Mivel idehaza nem sokan szedik kopaszodásra, magyar fórumon ne is várj választ. Egyébként nyilván nem mindenki reagál így a pirulákra, sőt rettentő keveseknél, ezért jó hogy különbözőek vagyunk.
Sziasztok! Az előttem szólokhóz és a kérdésre is válaszolnék!
23 éves vagyok, 17 éves korom óta sportolok amihez szteroidokat is használok, így a hajam nekem is elkezdett elég durván hullani.
Szóval: 1,5 éve kezdtem el szedni a finasteride-t illetve voltam hajbeültetésen is.
A hajam az első hónap után láthatóan és érezhetően sokkal erősebb volt.
Hajmosásnál 2-3 hét után már kevesebb hajam veszítettem el.
Fél év szedésnél a hajhullás gyakorlatilag hajmosás/1-2 szálra csökkent.
Jelenleg Tesztoszteron készítményt szedek a sportolás (versenyzés) miatt.
Emellett 2 naponta fél szem finasteride-t szedek és hajmosásonként 10-15 hajszálat szoktam számolni. A hajam ugyan olyan erős és nem folytatódott a kopaszodás sem.
Az előzőkhöz akik azt mondják, annyira belenyúl a hormonháztartásba üzenem, hogy ha nem tud az adott témához normálisan hozzászólni inkább lapozzon tovább.
u.i folyamatosan szedem, és nem is tervezem abbahagyni amíg nem lesz gyerekcsinálás tervben :D
Remélem segíthettem.
Üdv!
Szia, 6 vagyok.
5mg-os tablettáról írtam az előzőt, bocsi, kimaradt. Szóval annak a felét. De csináltam úgy is, hogy 3 részre vágtam és naponta a harmadot.
A kommentem óta tartottam 3 hónap szünetet, amit meg is bántam, mert amit elértem vele, hogy megritkult a hajam kissé, de láthatóan.
Szóval most jelenlegi adag: 5mg tabletta 3 részre vágva és naponta egy ilyen. Ha elosztod az 5:2-vel akkor megkapod a kb. értéket mg-ban. Persze ez attól is függ, hogy sikerül felvágni. De mivel 2 nap a felezési ideje, nem számít. Egy híres videós 20 évig szedte folyamatosan. Sajnos abbahagyni nem igazán szabad, mert hamar kiürül és folytatódik onnan, ahonnan elkezdted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!