Hogyan állapítjátok meg, hogy valaki festett vagy természetes vörös?
Tudnátok linkelni képeket szerintetek természetes és festett hajakról, leírva hogy mi alapján gondoljátok így?
(Én személy szerint többnyire nem látok különbséget, kivéve ha valami rikító pirosról van szó, vagy a nagyik padlizsán hajáról.)
Úgy hallottam, természetes vörös hajúak könnyebben meglátják ezt, de más is írhat, ha úgy érzi szakértő a témában.
Köszi a választ!
Tudom, de a vörösök mindig azt állítják, hogy könnyen kiszúrják a festett vörösöket.
A természetes vörös embereknek többnyire nagyon világos és szeplős a bőre, és világos a szeme. Persze akad kivétel, de a kék/zöld szem szerintem fix. Ja, és természetes vörösöknél vörös az intim szőrzet is.
Amúgy ismerek olyat, aki állítása szerint természetes vörös, de látszik rajta, hogy festett. Sajnos élőben könnyebb ezt eldönteni.
A természetes vörös az MINDIG világos vörös. Tehát ami sötét vagy padlizsán színre hajat, vagy nagyon narancssárgás az nem igazi vörös.
Ezeknek az embereknek világos a bőrük és általában kék vagy zöld a szemük, ritka a természetes vörös barna hajjal!
Köszi a válaszokat! És az "auburn" haj? Vagy az nem számít vörösnek?
Meg pl. Karen Gillannek barna szeme van, de állítólag valódi vörös.
Azt írták, hogy RITKA a barna szemű valódi vörös, nem azt, hogy nem létező.
Az auburn sem igazi vörös.
A természetrs vörösek ősz tipusúak. Az ősz tipusnak meleg a bőrtónusa,meleg a szemszíne (legyen az kék,zöld vagy barna,de barnából is a meleg,csokibarna jellemző),általában szeplősek is,világos bőrrel.
Nos ha a haj nem egyezik a bőrtipussal,abból lehet látni. Vagy a szemöldök színéből,de azt mostmár ugyanúgy lehet festeni.
Meg ahogy írták is,a természetes vörös VILÁGOS vörös,tehát nem lehet élénk pirosas szine.
Pl:
Valamint ha festik,a haj tőnél látszik,pl ha egy hónapnál régebbi a festés,akkor le van nőve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!