Hullik a hajam, mit tanacsoltok?
Sajnos a férfiak hajlamosak a kopaszodásra, főleg, ha szülők, nagyszülők is kopaszodtak, ez örökletes tényező, ahogy a fog is, viszont azt érdemes lenne kezeltetni.
Plusz lehet érdemes lenne egy vérvizsgálat, kócvizsgálat (gyulladástól hullhat a haj, plusz a fog hajlamos erre), stb. Mivel az is állhat a hajhullás mögött.
A hajhullásra alpecin sampont és bánfi hajszeszt tudok tanácsolni, de ha belülről indult a gond, vagy genetikai tényező tényleg, akkor ott a borotva segíthet, vagy a hajbeültetés.
Hogy érted, hogy mindig ugyanúgy fáj a fogad?
Hirtelen kezdett el hullani, vagy genetikai kopaszodásnak tűnik inkább neked?
Ugy ertettem, hogy ugyanugy faj a fogam, hogy sok helyen olvastam, hogy a fog meg hajhullas az oszzefugg. De fogalmam sincs, mitol. Hullik a hajam, hullik a fogam, hullik mindenem mar:") szerintem oroklodo, de az egyik tesomnak is hullik, a masiknak egyaltalan nem, es en vagyok legfiatalabbkent, akinek meg nagyon.
Zavar, mert van baratnom, fiatalok vagyunk mindketten es hat ja, zavar. Tehat nem sertes, utolso valaszolo, de 30+kent annyira nem zavarna, de igy sajnos borzasztoan
Ha fogaid is fájnak, akkor mindenképpen nyomoznék én is aneten, valamint a háziorvosomtól annyi beutalót kérnék, amennyit csak lehet.
bár nem vagyok szakértő, tudtommal az örökletes tényezőkön túl a vitamin- és ásványianyag-hiány, felhalmozódott méreganyagok, belsőszervi bajok, immunrendszeri és hormonális problémák mind okozhatnak hajhullást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!