Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek ez egy jó arcápolá...

Szerintetek ez egy jó arcápolási rutin?

Figyelt kérdés

Az arcom először egy AVON fehér teás arcradírral leradírozom majd egy Oriflame Love nature teafás tisztítóval megmosom amit fel kell arcon habosítani majd lemosni pár perc után. Majd végül egy AVON clear skin pattanás elleni tonikkal lemosom az arcom és ennyi.

A radírt és a teafás tisztítót 2-3 naponta a tonikot meg naponta használom.

2018. nov. 18. 19:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%

Jutalékot kapsz, vagy zavar, hogy másokat nem érdekelnek a kemikáliák, és felkennek olyat, amit te nem mersz, de szeretnél?

Ezek szerint te sima vízzel mosod a tested, a hajad?

2018. nov. 19. 13:58
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

"Jutalékot kapsz... amit te nem mersz, de szeretnél?"

Jaj, cuncimókus, én csak figyelmeztettelek benneteket, felhívtam a figyelmeteket bizonyos dolgokra. Ez olyan nagy baj, hogy a sötétségből egy kis világosságot csináltam nektek?

Én a lehető legkisebb százalékra csökkentem azokat a termékeket, amik károsak lehetne a szervezetre.

Yamuna szappannal fürdök és Jonson&Jonson sampont használok.

De az arcomra nem használok semmit, nem sminkelek, csak alkalmakkor, az arcomra nem kenek krémet, én belsőleg, ásványvízzel hidratálom magam és bőröm.

Nem kell nekem hinni, nyugodtan vegyétek úgy, hogy semmit se írtam. A ti bőrötök, a ti szervezetetek, de még véletlenül se legyetek okosabbak és tájékozottabbak az átlagnál, mert még a végén kiközösít titeket a sok birka.

2018. nov. 19. 14:12
 13/20 anonim ***** válasza:
83%
"Talán ételallergiád van, menj bőrgyógyászhoz akkor. Jó lenne megkeresned az OKOT, hogy vajon miért zsíros a bőröd, miért vagy pattanásos, mert nem véletlenül az, és ne hogy azt hidd, hogy az ilyen termékek csodaszerek és majd minden rendbe jön, ha ezeket használod." - Kösz, de már voltam jópár bórgyógyásznál, nincs semmilyen allergiám vagy betegségem, letesztelték, szimplán az az OK hogy ilyen a bőrtípusom, hamar zsírosodik amitől kialakulnak a pattik ha nincs megfelelően tisztítva. Nem hiszem hogy ezek a termékek csodaszerek, de így van néhány pattanásom meg fényes a bőröm ha nem púderezem le. Ezzel szembe mikor csak vízzel mostam az arcom, mert már páran javasolták ugyanezt a hülyeséget, hogy ne használj semmit rá tele lettem gyulladt kiütésekkel. Amúgy otthon mosogatni is szimplán vízzel szoksz, mert az olyan jól leszedi a zsírt a tányérokról?
2018. nov. 19. 18:54
 14/20 anonim ***** válasza:
87%
Amúgy mikor valaki elkezdi ezt a cuncimókusos lealacsonyító dumát nem tudom miért, de úgy fel tudnám képelni. Lehet csak a tömény ellenszenv okozza, amit az ilyen magát felvilágosultnak képzelő birkázó gyökerek váltanak ki. Vagy biztos a gonosz kemikáliák okozzák.
2018. nov. 19. 18:58
 15/20 anonim ***** válasza:
79%
Biztos hogy a gonosz kemikáliák bejutottak az agyunkba.
2018. nov. 19. 20:05
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

" Amúgy otthon mosogatni is szimplán vízzel szoksz, mert az olyan jól leszedi a zsírt a tányérokról?"

De miért nem maradhatunk a szépségápolásnál? Miért kell átváltani egy teljesen más témához? Ja, hogy bizonyítsátok, hogy mégse vagyok olyan steril, mint ahogy mondom magam?

És ha azt mondom, hogy gumikesztyűben mosogatok, hogy védjem a kezem? Na, akkor leesik az állad? (irónia)

"de így van néhány pattanásom meg fényes a bőröm ha nem púderezem le"

Mert a púder olyan jót tesz a begyulladt pórusoknak. Komolyan, ezt ti direkt csináljátok? A pattanásoknak szellőzni kell, nem még jobban eltömíteni, pl. púderral.

Borogasd inkább kamilla vagy körömvirág teával, az jól leszárítja őket.

És az is lehet, hogy túl sok zsírt viszel be a szervezetedbe, ami ilyen módon jön ki rajtad. Túl vagy valamiből telítve és ez nem a bőr hibája.

Az vagy, amit megeszel! Vizsgáld meg, hogy miből mennyit viszel be, aztán kísérletezz, ha egyes összetevőkből kevesebbet viszel be, akkor mi történik. A te bőröd, időd meg mint a tenger. Ennyit nem ér meg szerinted?

Javaslom, hogy ezt a három cikket is olvasd el, hátha segíthet neked:

[link]

[link]

[link]

2018. nov. 19. 20:23
 17/20 anonim ***** válasza:
82%

Istenem 34 éves vagyok, szerinted nem próbáltam már végig mindenféle kencét kemikáliást, házit, gyógynövényest miegymást? Ilyen olyan elhagyó, erre hangsúlyos étkezést? voltam kozmetikusnál, bőrgyógyásznál, allergia és ételérzékenység vizsgálaton, a legjobb eset a mostani, amikor csak néhány pattim van és nagyon zsíros bőröm. Azért púderezem mert különben úgy nézek ki mint aki maratont futott. Nyáron nem sminkelem magam akkor se mágikusan szép a bőröm.

Azért hoztam a mosogatós példát hátha leesik, hogy a zsírok, olajok nem jönnek le vízzel, az arcbőrről se, úgyhogy témánál maradtam.

2018. nov. 19. 21:40
 18/20 anonim ***** válasza:
85%

"Nem kell nekem hinni, nyugodtan vegyétek úgy, hogy semmit se írtam."

Akkor fogd már be végre, te tökéletes asszony. Menj és téríts meg más ezo embereket, azok imádnának a seggből előhúzott hülyeségeiddel.

De nem fogsz menni, te tipikusan annak él, hogy vitatkozzon másokkal, mindegy, mit mond, csak mondja.

2018. nov. 19. 22:21
 19/20 anonim ***** válasza:

Régi kérdés, de:

lehető legkisebb százalékra csökkentem azokat a termékeket, amik károsak lehetne a szervezetre..vs Jonson&Jonson sampon :DDDD Te komolyan ennyire tájékozatlan vagy? Nézz már utána a JJ termékeknek.

Írom ezt úgy, hogy alig használok valamit az arcomra..

2019. máj. 5. 17:06
 20/20 anonim ***** válasza:
19-es: én is ezen "akadtam fenn"...
2019. aug. 29. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!