Kissé sötét barna hajam van. Egy részét szeretném vörösre festetni. Tudnátok ehhez jó festéket?
Figyelt kérdés
2018. nov. 15. 22:57
1/6 anonim válasza:
Attól függ pontosan milyen árnyalatot szeretnél. Illetve attól volt már e festve a hajad. A rikító vöröshez le szokták szivatni. Pár évig volt vörös hajam én a perfect mouse, habos festékeket szerettem. Könnyű volt használni, és ha jól emlékszem swarckoft termék (nem tudom hirtelen, hogy írják helyesen, bocsi)
2/6 A kérdező kommentje:
Még nem volt festve, és intenzívre szeretném.
2018. nov. 16. 13:54
3/6 anonim válasza:
Ha nem volt festve, akkor szívatás nélkül is intenzívre kéne fognia. Válasz valami málnás vagy intenzív vörös árnyalatot. Amit nem ajánlok, hogy palettét vagy syjost vegyél. Valami swarckoft festéket javaslok.
4/6 anonim válasza:
Én csak lebeszélnélek a hajfestésről.
Míg nem őszülsz nem kell, de te tudod.
5/6 anonim válasza:
Nekem is sötétbarna hajam van eredetileg, most szeptemberben festettem be burgundi vörösre Syossal. Azt érdemes tudni róla, hogy a vörös színek nagyon hamar kopnak, állítólag mindegyik. A festék először nem teljesen, de másodszorra nagyon szépen befogta a hajam, akkor pont olyan lett, mint a dobozon:) De ha vörös leszel, érdemes tudni, hogy tényleg minden hajmosáskor kopik a szín egy ideig nagyon, utána kevésbé. És hajszínezővel lehet igazán fenntartani a színt, legalábbis szerintem:) Tudom, nem feltétlenül segítettem, csak gondoltam megosztom, mi az, ami új lesz a vörös hajjal:)
6/6 anonim válasza:
Diapason hajfestéket próbáld ki, fodrászkellékesben tudsz venni.
Ha intenzív vöröset szeretnél, 00/55 és 8/55 árnyalatot keverd 1:1 arányban (100 ml festék, 100 ml oxi) 9 % oxival.
Gyönyörű tartós színt eredményez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!