Mit csináljak, hogy elmúljon az akném?
Figyelt kérdés
Járok kozmetikushoz, bőrgyógyászhoz. Egyedül akkor volt szép, amikor Roaccutant szedtem, de ennek már pár éve, és most megint csúnya a bőröm.2008. nov. 5. 19:16
2/7 alice_L válasza:
Nem allitom hogy csoda szer, de probald meg az Alep-i szappant (savon d'alep). Korulnéztem, itt van pl: [link] valassz inkabb olyat melynek 15-20% babér tartalma van és nem csak 5. Reggel és este mosd vele az arcod, estleg a habot hagyd rajta par percig. Utana hasznalj egy normal hidratalo krémet. Nekem egy kis feluleten volt nagyon enyhe acném tobb évig, és ezzel megszabadultam tole, egy baratnomnek és az ocsémnek is bejott.
3/7 anonim válasza:
Szia! Nekem is vannak makacs pattanásaim, meg olyan időszakok mikor minden vacaktól előjön. De mikor előjön pl az aknesol ecsetelő tökjó rá, kb 900 ft a dm-ben. Vagy a dermofil paszta, az is ilyen árban van kb, az leszedi a gyulladást, visszahúzza a pattit. Sajnos arra még nem jöttem rá mivel lehetne kivédeni mert hiába mosom, radírozom, stb, akkoris kijönnek ha épp akarnak. :( De eltüntetésben a fent említett 2 szer nálam bevált.
4/7 anonim válasza:
A Roaccutant vigyázz mert magzat kérosító hatása van! hány éves vagy? csak akkor csinálj ha legalább még 1 évig nem szeretnél gyereket! nekem is azt ajálja a bőrgyogyász! ha azt szedted nem emléksz kb. h mennyibe került? kiváncsi lennék rá! köszi
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, megnézem amiket ajánlottatok! Utolsó válaszoló: elég húzós ára volt, havi 10e körül, ha jól emlékszem.
2008. nov. 6. 11:40
6/7 anonim válasza:
Szijaa!
a Sudocrem erre alkalmas,és semmi bajod nem lesz tőle!
Alkalmazható:
Ekzemás, felfekvéses bőrfelületen, acne, enyhe égési, fagyási és felületi bőrsérülésekre.
Használat:
Vékony rétegben alkalmazzuk. Naponta többször, 3-5 alkalommal kenjük a bőrfelületre a felsorolt esetekben.
7/7 anonim válasza:
első válaszolot mér szavztátok le?
az a legértelmesebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!