Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szeretnék érdeklődni olyanoktó...

Kriszti2800 kérdése:

Szeretnék érdeklődni olyanoktól, akik próbálták aszkorbinsavval koptatni a hajfestéket; milyen eredménnyel jártatok? Van ennek valamilyen eredménye egyáltalán? Érdemes megcsinálni? Kinek hogy sikerült? Köszönöm előre is a válaszokat.

Figyelt kérdés

2018. nov. 6. 22:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

2 órán át volt a hajamon a pakolás,hajbalzsam - sampon (Syoss) pici vizet is tettem bele.

Szedett le a feketéből. Vöröses lett és vállalható.

És ez csak az első alkalom volt.

Semmi baja a hajamnak. Puha, fényes.

Fogom még használni.

Köszi mindenkinek.

2018. nov. 8. 18:20
 12/14 anonim ***** válasza:
74%

3 eve padlizsanlilat rezes vorosre szedte.

Feleve a feketet megse mozditotta sokadjara sem :(

2018. nov. 9. 23:06
 13/14 A kérdező kommentje:
2 nap és jön a fodrászom haza külföldről, le fogja radírozni a maradék feketét, írni fogok hogy sikerült. Én is meguntam, tönkre teszi a fekete a hajam. Mióta vitamint szedek, sokat iszok,amiket használok: olaj + pakolás+ balzsamok- azóta szép a hajam, nem hullik, mégis elég a feketéből.
2018. nov. 11. 14:25
 14/14 A kérdező kommentje:

A c-vitamin hatásosabbnak bizonyult,mint a Silky hajradír(ettől sem lett baja a hajamnak, mivel SEMMIT nem csinált...)

Folytatni fogom, mert nem szeretnék több ezret kidobni, ha nem hatásos...

2018. nov. 16. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!