Melyik hajfestéket javasoljátok a vörös hajszínhez?
Figyelt kérdés
Szeretnék szép világos élénkvörös hajat, de eddig amivel festettem festék attól nem éoénk és rezes lett,hanem inkább barnás és sötét..
Melyik fajta vörös festék amivel ki lehetne kicsit világosítani illetve rezesíteni?
Sokat segítene a festék neve ,márkája,esetleg száma
2018. nov. 6. 21:46
1/4 anonim válasza:
A hajadhoz kell választani a festéket. Lehet hogy világosítani kellene.
2/4 anonim válasza:
Mi az alaphajszíned? Az a leglényegesebb. És mélységben hány árnyalattal világosabbat akarsz. Mert ha van egy 4.0-ás kiinduló középbarna színed, te hiába teszel rá 7.66 vagy 8.66 vöröset, sosem lesz világos. Egy fodrász.
3/4 A kérdező kommentje:
Az alaphajszínem sötétszőke de arra tettem fekete hajhabot. Amit nem sikerűlt teljesen kikoptatni szóval amikor előszőr tettem fel a vöröset akkor ilyen acélkékes szürkés zöldes hajam volt. Probáltam festékleszedővel kiszedni de néhány helyen benne maradt. Most azért vörös a hajam látdzik, csak nem olyan intenzív rézvörös,hanem inkább barnás rezes. Azt szeretném kicsit világosítani hogy ne barnás rezes legyen hanem inkább vörösebb.
2018. nov. 7. 09:57
4/4 anonim válasza:
Diapason hajfestéket próbáld ki 6/55 árnyalatot 9% oxival.
Szép vörös lesz tőle.
Ha nagyon világos vöröset szeretnél, akkor 00/55 és 8/55 árnyalatot keverd.
Mindezeket 1:1 arányban azaz 100 ml festék,100 ml oxigienta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!