Intim gyanta tapasztalatok? Megéri drágább helyre menni, vagy mindenhol ugyanúgy fáj?
Igen nekem aki csinálta jó párat ott hagyott. Mert hogy bortváltam és ezért azt ő nem tudja kiszedni....
És mi a neve a helynek?
Én két budapesti helyre is jártam.
Az első drágább (5600 a teljes), viszont tényleg prémium szolgáltatást nyújt, és nem csak legyantáznak, hanem kiszedik a benőtt szőrszálakat is, illetve csipesszel kiszedik, amit nem vitt a gyanta. Sajnos akkora forgalmuk van, hogy hetekkel előre kell foglalni időpontot, és ha le kell mondanod, akkor konkrétan kimarad egy hónap. Illetve ők nem cukorral dolgoznak, hanem saját fejlesztésű gyantájuk van.
Ahová most járok, az picit olcsóbb (5200 a teljes), de hatalmas előnye, hogy időpontfoglalás nélkül mehetsz. Ők viszont nem foglalkoznak annyira a csipeszeléssel meg a benőtt, gyulladt szőrtüszőkkel. Bár találkoztam olyannal is, aki igen, de az 1 az 5 alkalmazottból. De náluk legalább cukorgyanta van.
Ha rám írsz privátban, elmondom, mi a helyek neve.
Ja, a fájdalmat azt viszont meg kell szokni. Itt ügyesek a lányok, de ha érzékeny vagy, akkor ez is fájni fog.
Én azt mondom, próbálj ki több helyet is.
Engem 1x baromira megkínoztak, oda soha többet nem mentem (nem is volt olcsó)
Másik 3 hely viszont teljesen korrekt volt, a fájdalommal meg voltam elégedve :)
A mostani helyen 5000 a részleges gyanta (fiú vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!