Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Intim gyanta tapasztalatok?...

Intim gyanta tapasztalatok? Megéri drágább helyre menni, vagy mindenhol ugyanúgy fáj?

Figyelt kérdés
Én két helyen voltam eddig de az egyik úgy fájt hogy már majdnem sírtam nem tudom hogy ő csinált rosszul valamit vagy csak szimplán erős volt a szőr...Szerintetek megéri drágább helyre menni?
2018. nov. 6. 20:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha ugyanúgy szedi le, akkor nem. Ezt arra értem, hogy van aki több szőrszálat hagy ott, mégis azt mondja ''kész van''.
2018. nov. 6. 20:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Régebben ahova jártam nekem is szenvedés volt, de amióta felfedeztem a cukorgyárat szinte megszerettem a dolgot. Ahova én járok az kifejezettem olcsó(ahova régebben jártam sima gyantára az drágább volt),bármilyen oldalon nézegetem mindenhol szinte a kétszerese,de nagyon igényes és kíméletes munkát végez. Ja és erezhetően egyre kevésbé fáj és kiritkul már pár alkalom után is
2018. nov. 6. 21:22
 3/6 A kérdező kommentje:

Igen nekem aki csinálta jó párat ott hagyott. Mert hogy bortváltam és ezért azt ő nem tudja kiszedni....

És mi a neve a helynek?

2018. nov. 6. 22:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Én két budapesti helyre is jártam.

Az első drágább (5600 a teljes), viszont tényleg prémium szolgáltatást nyújt, és nem csak legyantáznak, hanem kiszedik a benőtt szőrszálakat is, illetve csipesszel kiszedik, amit nem vitt a gyanta. Sajnos akkora forgalmuk van, hogy hetekkel előre kell foglalni időpontot, és ha le kell mondanod, akkor konkrétan kimarad egy hónap. Illetve ők nem cukorral dolgoznak, hanem saját fejlesztésű gyantájuk van.

Ahová most járok, az picit olcsóbb (5200 a teljes), de hatalmas előnye, hogy időpontfoglalás nélkül mehetsz. Ők viszont nem foglalkoznak annyira a csipeszeléssel meg a benőtt, gyulladt szőrtüszőkkel. Bár találkoztam olyannal is, aki igen, de az 1 az 5 alkalmazottból. De náluk legalább cukorgyanta van.

Ha rám írsz privátban, elmondom, mi a helyek neve.

Ja, a fájdalmat azt viszont meg kell szokni. Itt ügyesek a lányok, de ha érzékeny vagy, akkor ez is fájni fog.

2018. nov. 7. 07:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, próbálj ki több helyet is.

Engem 1x baromira megkínoztak, oda soha többet nem mentem (nem is volt olcsó)

Másik 3 hely viszont teljesen korrekt volt, a fájdalommal meg voltam elégedve :)

A mostani helyen 5000 a részleges gyanta (fiú vagyok).

2018. nov. 7. 19:31
 6/6 anonim válasza:
Én mindig azután megyek közvetlenül, hogy elmúlt a menstruációm, ugyanis az utána lévő 5 napban megnő a fájdalomküszöb. Nem viccelek, szinte nem is érzem, jobban fáj, amikor a lábam gyantáztatom. Egyébként én kozmetikushoz járok, tökéletesen elvégzi, kb 3500 forintért.
2018. nov. 30. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!