Arcon barna foltok ellen mit tegyek?
Keress kozmetikust! Pigmentfolt halványításra vannak módszerek, ő tudja, hogy neked melyik válik be, és tud ajánlani olyan krémet, ami segít.
Ezen felül segít eltüntetni a pattanásokat, így eleve a foltok se jönnek ki.
Van egy halom hatóanyag ami jó a pattanások utáni folthalványításra. Először is gyulladáscsökkentőt keress, mert minél kisebb a pattanásod és kevésbé gyulladt, annál kisebb folttal kell megküzdened később. :)
Plusz van egy rossz hírem, ezeket a foltokat sajnos hónapok alatt tudod csak eltüntetni, mivel a bőr mélyebb rétegeiben vannak és erre idő kell. Tudom milyen érzés, nekem is ilyen a bőröm, de a kezdeti ultra-foltos állapotot már sikerült szépen elhalványítanom (kb 3 hónap alatt).
Én Narüko vörös árpás folthalványító cuccokat kentem rá (csak a lotiont és az éjszakai gél maszkot vettem meg), meg fényvédőt, hogy a kis piros pattanások utáni foltokat ne égesse meg a nap és ne legyen még rosszabb a helyzet. Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!