Lányok, nektek milyen hajnövesztő vitamin vált be? Az internet tele van a Magic Hair-rel, Biovanne-val, Hair Bunny-val, ês a boltok polcain is látok sokfélét. Nade melyik az, amelyik valóban beválik? 21/L
Szerintem mindegyik ugyan olyan, csak a marketingesek nyomatjak az adott márkát.
Én amit szeretek az olcsóbb kategóriából a dm hajvitaminja, illetve a kovafold kapszula. Drágább kategóriában meg szerintem a forcapil a jó.
Mikor rövidke volt a hajam és növesztésbe kezdtem úgy egy évig kísérleteztem minden létező hajnövesztő praktikával és hajvitaminnal és semelyiktől sem nőtt többet mint alapjáraton ami úgy ~1,5 centi. Festve volt akkor a hajam így pontosan tudtam mérni nem csak ránézésre mondom. Helyette kaptam én is gyulladt pattanásokat, csak nekem nem esett le hogy a biotintól van egészen addig amíg abbahagytam a hajvitaminozást😅 Azóta mindenféle vitamin nélkül a csípőcsontomig ér a hajam, nőne még tovább is csak visszavágom. Szóval nekem egyik sem gyorsította fel a növekedést így elég szkeptikus vagyok ezekkel szemben. A hajvitaminokkal kapcsolatos vélemények szerintem amúgy is eléggé
megbízhatatlanok mert rengetegen abban a tudatban élnek hogy a hajuk "nem nő" és a kapszulának tudják be hogy fél év alatt nőtt 10 centit a hajuk mikor az alapjáraton is kinőtt volna, a haj nem tud megállni a növekedésben. És akkor megírják az ötcsillagos véleményt hogy úgy nőtt tőle a haja mint a gomba, 10 centit nőtt mióta szedi. Ezek a fent említett cégek is főként ilyen sztorikkal reklámozzák a terméküket, a kommentekben meg a sok hülye el van ájulva hogy a csajnak nőtt a haja 3 havi magichair kapszula után mintha amúgy nem nőne a haj magától...Azt nem vitatom, hogy az újonnan kinövő hajat erősítheti akinek valamilyen oknál fogva elgyengült a haja de a növekedés gyorsításában nem győzött meg.
Nekem a Revalid kapszula vált be.Próbáltam előtte sok mást is,szerintem mindenkire más fog hatni.
Ettől felgyorsult a hajnövekedésem, előtte évek óta semmit nem nőtt.Meg sokkal dúsabb lett, fényesebb, nem töredezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!