Erős homlokkörnyéki kopaszodáshoz milyen haj illene?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
nemrég múltam el 33 éves és a homlokom viszonylag magasnak számít a kopaszodásból adódóan. Ha megnövesztem feltüsizem a hajam 3-5 centisre akkor nagyon magasnak hat a homlokom, viszont ha 1 centi környékére vágom a hajam, akkor a széles arcom miatt kerekebbnek hat a fejem, és labdaszerűnek.
Ilyen esetben milyen hajstílust javasoltok, ha erősen kopaszodom homlok tájékon?
Köszi előre is a segítségeteket!
2018. nov. 5. 04:23
1/4 anonim válasza:
Engedd el a haj temat mert ennel csak kevesebb lesz. Sztem legyen minel rovidebb, az olyan fura ha keves es hosszu. Mivel 10bol 9 ferfi kopaszodik 30on tul, egyaltalan nem gaz. Sztem csak te erzed h tul magas vagy tul kerek lesz tole a fejed, nehany centi hajtol nem lesz mas a csontszerkezeted ranezesre sem.
2/4 anonim válasza:
Növeszd meg, és oldalasan előre lógasd le. Én is úgy hordom a hajam. Ha kell kép példának küldhetek egy képet priviben, hogy nekem milyen.
3/4 anonim válasza:
Borotváld le teljesen sima kopaszra szerintem. Sokkal szexibb, mint bármilyen kopaszodó frizura. 24/L
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, próbáltam már a kopasz hajat is, hát sajnos a kisfiús arcomhoz és a szélesebb arccsont kombinációja miatt azt mondta a környezetem, hogy nagyon siralmas. :D
Második válaszoló, megköszönném ha át tudnád dobni a képet privátban! Köszi! :)
2018. nov. 5. 19:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!