Szerintetek fessem be szőkére a hajamat?
20/F
Piszkos szőke a hajam, csak akkor látszódik a pici szőkeség a hajamon, ha fény alatt van, és ha megvan mosva. Szeretném kirikítani , olyan mellírt szeretnék. Próbáltam olyan shauma samponnal, ami szőke hajra van, de nem vált be. Csak kipróbálni szeretném, hogy vajon hogyan is néznék ki szőke mellírrel.
Szerintetek ez hülyeség, és ciki lenne? Anyukám után vagyok, ő tiszta szőke, ő ajánlotta nekem ezt a sampont. De hallottam olyat is, hogyha túl sokáig a hajamon hagyom a sampont, akkor kék és lila lesz tőle a hajam.
Milyen tapasztalaitok vannak?

Szőkíteni csak oxigientaval lehet, ha nagyon tetszik a melír kipróbalhatod pár tincsen.
Schauma sampon az csak hamvasító, világosabb nem lesz a hajad tőle hanem a sárgás tónust veszi el.
Esetleg hajszinezőt is kipróbálhatsz, de én azt ajánlom hogy kérd fodrász segítségét, az a legbiztosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!