Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit ajánlotok a nagyon száraz...

Mit ajánlotok a nagyon száraz és fénytelen durva tapintású hajra?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek a keratinos hajkezelésről? Balzsamok nekem nem hatnak,Olajos meg tojásos pakolásokat próbáltam, de utána meg 3x kellett lemosnom hogy ne nézzen ki úgy a hajam mint ami zsíros szóval az úgy kb nem hatott semmit szerintem, olajat szoktam rá kenni a lorealtol, heti 1x/2x mosom, nem szoktam vasalni max félévente hajszaritot szinten nagyon nagyon ritkán hasznalok, nem is értem miért néz ki úgy mint egy seprű szóval mit ajánlotok?

2018. nov. 2. 23:35
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Pedig hajszárító nem véletlen van!

A hajhagymáknak és a bőrödnek se tesz jót a lassú önszáradás nedves közegben vagyis nedves hajad alatt :/

Nekem amikor szárazabb volt:

Nem vagyok nagy kozmetikum hívő (főleg hogy dolgoztam kozmetikum cégnek s tudom mi hat mi nem mi kuka s milyen krémek ugyan azok csak másképp vannak elő adva)

A száraz hajat (fejbőrt ne nagyon csak ha az is száraz) kend be testápolóval ami jól szívódó pl avon testápolói. Hagyjad had szívja csak meg magát, később mosd le.

Diófa levél kivonatos hajpakolás - fényesít és táplálja a hajat.

Mivel ősz van s nem raktál el levelet, akkor bio boltokba utána kell lesni van-e a környéken v netről rendelsz.

Combközépig ér az enyém kb 2-3 naponta mosom.

2018. nov. 2. 23:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem száraz a vége, heti 2x mosom és sajna formázom(muszáj mert nem áll sehogy). Hátközépig ér.

Előző este olivaolajos pakolast viszek fel rá

Reggel baba kókuszos samponnal megmosom, majd pantene habállagu balzsammal hidratálom. Szárítás előtt hővédőzöm, igaz hideg fújásal szárítom. Aztán hajvégápoló olajat is kenem rá (ha kell). Végül a legkisebb hőfokon kivasalom( nem lesz szögegyenes, de jó lesz a tapontása).

2018. nov. 3. 00:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Fu, eléggé félreírtam, bocsi.

Telóról vagyok.

2018. nov. 3. 00:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Próbáld ki a Pantene Pro V Intensive Repair termékcsaládját, nem zsírosít és nagyon szép fényes puha lesz a haj tőle.

Nekem nagyon száraz, göndör a hajam de ez a termékcsalád rendbetette.

Szóval érdemes egy próbát tenni. :)

2018. nov. 3. 20:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem ez jött be a L'Orealtól:

[link]

Azért is jó, mert nem kell kimosni a hajból.

2018. nov. 14. 19:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Ettől már 1 alkalom után sokkal jobb lett a hajam állaga!

[link]

2018. nov. 14. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!