Intim szörtelenítéshez otthon mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, szóval már szeretném elkezdeni, meg eléggé zavar is, viyzont borotválni nem akarom, mert kb kétnaponta csinálhatnám. Viszont mennyire fájdalmas ott a gyantázás? Otthon is szépen megoldható? Nem merrek elmenni kozmetikushoz, borzasztóan szégyenlős vagyok.2018. okt. 29. 23:59
1/4 anonim válasza:
Otthon nem fogod tudni magadnak legyantázni. Egyrészt kegyetlenül fog fájni, másrészt elég nehéz odaférni úgy hogy jó legyen.
Borotválás esetén sem kell 2 naponta borotválni, ez hülyeség. Én 5 naponta szoktam csinálni, bőven elég.
Ha viszont mindenképp gyantáztatni szeretnél, akkor mindenképp kozmetikussal csináltasd.
2/4 anonim válasza:
Otthon csak a borotva a járható út. A gyantázással az a baj, hogy rendes eszközök kellenek hozzá (a bolti gyantapatron vagy gyantacsík nem az) és sok-sok gyakorlat.
A kozmetikust baromira nem fogja érdekelni, te hogyan nézel ki odalent. Neki csak egy vendég vagy a napi egy tucatból.
3/4 anonim válasza:
Én 2 hetente szoktam körülbelül megcsinálni cukorgyantával, én készítem saját magamnak, elég olcsó a többi más gyantapatronhoz képest. A borotvát tényleg nem ajánlom, az a legrosszabb megoldás.
4/4 anonim válasza:
Én megcsináltattam az ipl tartós szőrtelenítést. Azóta nincsenek problémáim ezzel. Javaslom ezt neked is. Van olyan hely ahol ezt ki is tudod próbálni ingyen, szólj ha érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!