Azt honnan lehet tudni, hogy valakinek szűz a haja?
Szokták mondani parókáknál, meg póthajaknál, hajfestős videóknál, hogy ez szűz haj, még sosem volt festve.
De azt nem értem, hogyha az én hajamra ránéz valaki, azt mondja, hogy ez full természetes, és majdnem egy éve, hogy nem festettem bele semmit (akkor is 4 csíkot, ami épphogy sötétebb a hajam általában), és általános iskolás koromban többször voltak benne csíkok. Ezt valahogy meg tudják állapítani, hogy a múltban festett voltam, vagy csak akkor tudják meg, ha elmondom (ha ez számít kérdés szempontjából, sose volt szőkítve, leszívatva a hajam, mindig csak festéket kentem rá)
16/l
Köszi!
Hát az tuti, hogy nincs ekkora a hajam, mert nagyon rövid pixie sérót hordok hónapok óta 😄
De a szűz haj nem olyan, mint a dugás, hogy ha egyszer csináltad, akkor már nem vagy szűz. Ha lenő a festett/színezett/melírozott, akármilyen haj, és az új nincs sehogyan vegykezelve, az szűz. Levághatod és újranövesztheted 60x, akkor mindig mondhatod, hogy szűz, hisz a festett rész már nincs sehol.
Persze van, aki úgy használja a szót büszkén, hogy soha nem festette, tegye, nem érdekel senkit. De ha úgy nézed, hogy pl. milyen lesz a festékkel a reakció, akkor szűz, a kukába kidobott hajad nem befolyásol semmit.
Azt meg nem értem, hogy kinek és miért akarsz hazudni, vagy eltitkolni, hogy mit csináltál a hajaddal, ne szóljanak bele, a te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!