Az miért van, hogy elöl rövidebb a haj, mint hátul? Vagy ez nincs így, csak az én hajam ilyen? Hátul a derekamig ér, ha kihúzom egyenesre a tincset, akkor meg aztán bőven. De elöl meg így a mellem alá ér, annyi. Ha kinyújtom se ér derékig.
Nem nagy matek: A homlokod magasságában lévő hajszálak feljebb vannak jó 10 centivel, mint ami a tarkód körül. Tépj ki egy szálat a fejtetődön, és tépj ki egyet a tarkódról, tedd egymás mellé és meglátod, nincs nagy különbség.
Ha a fodrásztól egyenletes hosszúságot kérsz tépés nélkül, akkor elöl is olyan hosszú tincseket hagy mint hátul. Ha azt akarnád, hogy a feljebb lévő szálak is derékig érjenek, akkor azokat hosszabbra kéne hagynia a fodrásznak, hogy az alja mindenhol egy szintben legyen, de az csak akkor mutatna jól ha mindig ugyanúgy fésülnéd ahogy ő akkor levágta, de nem hordjuk a hajunkat mindig ugyanúgy. Tehát értsd, ahhoz hogy lent egy szintben legyen, ahhoz elöl tíz centivel hosszabbra kéne hagyni. Nem lehetetlen, kérheted így is, de ha ezt nem mondod el a fodrásznak, ő továbbra is alapból így fogja vágni.
AZ én hajam is ilyen, de azért, mert elöl, kétoldalt letöredezett a vége.
Nem tudom miért, de az elülső rész valamiért mindig rosszabb állapotban van, mint hátul. Talán több dörzsölésnek van kitéve? nem tudom.
Ezért nekem ilyen ívesen is lett vágva a vége, pont azért, mert nem akartam a hátsó hosszabb tincseket is olyan rövidre, mint oldalt, viszont muszáj volt vágni belőle, mert csúnya volt már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!