Stite_da_robloxpro kérdése:
Ahogy Michael Jackson az évek során kifehéredett, úgy a "niBBer" szó használatának jogát is elvesztette?
Figyelt kérdés
Ezt természetesen úgy értem, hogy mivel a feketék minden következmény nélkül használhatják a szót, úgy a fehérek számára ezt a kifejezést nagyon óvatosan lehet csak használni és nem tudom, hogy ez erre a zenészre hogy vonatkozott élete során2018. okt. 16. 22:18
1/2 anonim válasza:
Michael Jackson nem azért "fehéredett" ki mert nem akart fekete lenni. Nem volt identitás zavar, büszke volt hogy fekete!
Vitiligója volt, ami egy autóimunn betegség. Térképszerűen világos foltok jelentek meg a testén.
A halottkémi jelentésben is leírják a vitiligó tényét.
Rengeteg képén látszanak a foltok, és a leizzadt festék, amivel egyszínűvé sminkelték.
Az ikonikus kesztyűt is azért hordta hogy a kézfején lévő foltokat elrejtse!
Mivel a vitiligó folyamatosan jelenik meg, egyre több lesz, egy idő után kevés volt a smink, ezért depigmentálással orvosolták. A maradék pigmenteket is kiölték a bőréből.
Ha pedig úgy gondoljátok hogy hülyeséget mondok, akkor keressetek utána! :)
2/2 te te te válasza:
Hallod elozo valaszolo, sztem mindd tudjuk hogy vitilligoja volt. Ebben a kerdesben nem volt olyan allitas hogy kifeheritette magat, ez csak egy troll kerdes😄nem kell mindenre raugrani. Amugy meg igazad van. Szomoru
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!