Rám azt mondják.Pedig csak a legalapvetőbb dolgokat teszem meg mint pl.:szemöldök kiszedés,eljárok kozmetikushoz gyantáztatni,3naponta hajat mosok,hajpakolást is csinálok 2 hetente,heti egyszer körmeit is rendebe szedem,mindennapokra sminkelek alkalomhoz illően és normálisan öltözködöm és az arcbörömet is mindennpa tisztitom de ezeket mindekinek megkéne csinálnia,nem?
2008. nov. 4. 20:40
1/9 A kérdező kommentje:
ja és a testemre is odafigyelek hogy mit eszek és mindig tornázok is!!
2008. nov. 4. 20:42
2/9 anonim válasza:
Szerintem igazi nő vagy, azoknak kellene szégyenkezni, akik elhanyagolják magukat
2008. nov. 4. 20:57
3/9 anonim válasza:
Szerintem teljesen alap dolog, amit csinálsz, ne hallgass a károgókra!
2008. nov. 4. 21:01
4/9 anonim válasza:
Persze valaki tul igenyes, de hogy valaki megmossa a hajat es tornazik azert nem hiszem hogy TUL igenyesnek kellene hivni.
En inkabb ugy hivom az ilyen tipust hogy APOLT.
2008. nov. 4. 21:05
5/9 A kérdező kommentje:
szerintem is!
Az aki ezt mondta az nem foglalkozik magával ezért furcsák neki ezek a dolgok
2008. nov. 4. 21:12
6/9 anonim válasza:
Szerintem sem túlzás. Ezeket én is megcsinálom, és még millió más nő. Hozzátartozik az ápoltsághoz , meg hogy jól érezzem magam.
2008. nov. 4. 21:30
7/9 anonim válasza:
Ezeket sok nő csinálja, ez még nem túlzott igényesség. Nem lehet, hogy akik kritizálnak, azok szerint túl sok időt töltesz ezekkel a dolgokkal? Nem mindegy pl., hogy reggelenként valaki 5 perc alatt sminkeli ki magát, vagy a fél délelőttöt a tükör előtt tölti. Vagy amikor valaki nem képes szükség esetén sem pár perc alatt lezuhanyozni, mert minden egyes alkalommal ezerféle pakolást meg bőrradírt használ. Meg az is elég gáz, ha valakinek az érdeklődési körét 80%-ban testápolás köti le. Az igényességet ezekben az esetekben szokták felhánytorgatni, nem azért mert valaki túlságosan ápolt.
2008. nov. 4. 21:40
8/9 anonim válasza:
nem KÉNE mindenkinek megcsinálnia, mert nem törvény, sok embert nem foglalkoztat ennyire a külseje, de ha valaki csinos akar lenni, akkor annak ez tényleg muszáj.
2008. nov. 4. 21:43
9/9 anonim válasza:
fogmosást nem írtad :))
Amúgy szerintem is. Pontosan erre gondoltam én is : ezeket mindenkinek meg kéne csinálnia.
Így kellene kinéznie egy rendes társadalomnak, hogy mindenki igényes és ápolt.( és nem csak a nők...)
Amúgy én még arcpakolást is teszek fel mindig meg ránctalanító cuccok meg a kezemre pakolás, pedikűr stb stb. a szemöldökömre is van külön pakolás, a szempilláimat is mindig kenegetem, hogy szépek, erősek, dúsak legyenek. De ez nem jelenti azt, hogy cicababa lennék vagy hogy más nem érdekel. Autót is szerelek ! :DD de komolyan. De azért kell az is, hogy normálisan nézzek ki egyrészről mert nekem ez fontos, hogy jól érezzem magam és magabiztos legyek. Másrészről pedig a munkámhoz, a hobbimhoz kell az hogy jól nézzek ki. Meg a mai világban mindenhez kell...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!