Egyenesből göndör haj férfiaknak?
Az enyém ehhez hasonló: [link]
És valami ilyesmit szeretnék: [link]
Köszi a segítséget előre is! :)
Hát én lebeszélnélek a göndör hajról, nem hogy macera, de nem is szép rövid hajba, főleg pasiknon nem.
25N
#4-es köszi, az összes göndörhajú nevében....
Mit lehet kezdeni vele egyébként, ha megnövesztjük olyan lesz mint a birkabunda...
Nem tudom hogyan lehet! Én is göndör hajat szeretnék mert gyerekként gyűrű göndör szép fodros hajam volt. Le lett vágva mert nem hagytam elvileg fésülni és azóta tök egyenes a hajam és mindíg rövid. Kb fele annyira sincs hosszú mint a tiéd viszont ha kell növeszt én és én ezt a nagyon göndör hajat szeretném valahogy vissza kapni!
Egyébként ne hallgass senkire! Csináld azt ami neked tetszik! Szerintem pedig tökre vonzó ha egy srácnak sok haja van és göndör. A kicsi haj, rövid, kopasz, közepes, hullámos ezek már annyira unalmasak meg aztán mindenki fején ez van viszont az amit szeretnél vagy ez a nagyon göndör szerintem iszonyúan szexi! 25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!