Homlok ranc, baranyhimlo maradvanyokon lehet segiteni? 21eves lanykent?
Tulajdonkeppen az egesz homlokom borzaszto, tele van baranyhimlo maradvanyokkalmes 2 nagy “ranccal” l.. emiatt mar frufrut vagattam, ani eltakarja, de nagyon szeretnek rajta valamilyen modon enyhiteni, szepiteni.. szerintetek van ra valamilyen megoldas?
Koszonom!
Sajnos ugyanúgy mint a hegeket nem tudod eltüntetni. Különböző olajokkal nekem halványodott (dm és müllerbe szereztem be)olaj ami hegekre van .
Minimálisan halványult de eltűnni max lézeres arckezelessel ami többszazezer forint pár alkalom és kitudja milyen.
Mivel apolod a borod ?Nekem akkor tűnt a saját arcom ráncosnak 20evesen mikor olyan krémeket használtam amik szárítottak.
Koszonom a valaszaitokat! :)
Sajnos erre szamitottam :(
Atlagos hidratalo kremeket hasznalok (nivea, garnier, szaraz-vegyes borre). Gondoltam valamilyen feszesito kremre, de mikor meglattam, hogy azok mind 30-50 eveseknek van kitalalva.. kicsit megremisztett, inkabb feladtam :)
Leirnad majd a tapasztalataidat, miutan hasznaltad :)?
Koszonom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!