Ti férfiak vagy aki tudja, akik eltávolították véglegesen a teljes arcszőrzetüket, ti hogyan csináltátok ezt? Mivel? Stb.
Figyelt kérdés
#meleg #haj #homoszexualitás #férfi #szőr #szőrtelenítés #végleges #szőrtüsző #arcszőrzet #bársonyos bőr
2018. okt. 8. 11:22
1/4 A kérdező kommentje:
vagy ha azt írnátok, hogy hogyan lehet, az is jó!
2018. okt. 8. 11:24
2/4 Dávid86 válasza:
Nekem sajnos elég nagy a nyakamon az arcszőrzetem (szakállam), így télen el fogok menni szálankénti szőrtelenítésre (elektrolízis).
Végeleges, de ha nem akkor is évtizedekig kitart.
3/4 Metionin válasza:
Tesóm epilálta amikor még csak elkezdett neki nőni a szakállkezdeménye és azóta se nő neki ott csak egy kicsi az állán de azt direkt meghagyta. De máshol az arcán és a nyakán nincs.
4/4 Szt111 válasza:
Nem ajánlatos Szalonokban járni mivel otthon is el végezheted a kezelést (Én is használom és magyin be vált!) Én vettem egy Ipl szőrtelenítő gépet 80 Euróé De ez csak Villágos Bőrön és sötét szőrön hatékony! Ezt a kezelést 3 om szor kell elvégezni Nekem előszöe hatásos volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!