Póthaj leszedése után másnak is rövidebb lett a haja, mint előtte volt?
Figyelt kérdés
Csak 3 hétig volt fent a póthaj(keratinos hőillesztés), de így is kb 5 centivel rövidebb lett az eredeti hajam, mint volt korábban. Ritkulni szerencsére azonban nem ritkult. Más is tapasztalt ilyet?2018. okt. 7. 18:48
1/5 anonim 

válasza:

gondolom, a muhaj ossze lett vagva az eredetivel, es az igazi hajadba is belenyirtak.
2/5 A kérdező kommentje:
#1 A fodrász állítása szerint nem vágott az én hajamból. Ezek szerint lehet mégis, bár én csak azt láttam, hogy ritkító ollóval vágott a műhajból, nemis a sajátomból.
2018. okt. 7. 22:28
3/5 anonim 

válasza:

hát máshogy nem lehet rövidebb az eredeti hajad. biztosan belevágott.
4/5 anonim 

válasza:

Természetesen lehet. Tönkreteszi a hajat, évek után sem tud regenerálódni rendesen a haj. Saját tapasztaltból mondom. Biztos van olyan ember, aki normálisan feltudja rakni úgy, hogy valakinek a haja ne sérüljön, habár én legalább 10 helyen voltam eddigi életem során és egy nem ért egyet. Örülj neki, hogy ritkulni nem ritkult. Elvileg a mikrogyűrűs hajhosszabbítás a legkiméletesebb a hajnak, de az meg folyamatosan kihullik.
5/5 A kérdező kommentje:
Összvissz 3 hetet volt fent, azalatt azért nem fogja teljesen tönkrevágni..ugyanolyan állapotú a hajam, mint előtte volt, csak mondom, rövidebb, de nemis baj, mert amúgy is töredezett volt már. Most növesztem, szedek hajvitamint, ápolom pakolással meg ilyesmi.
2018. okt. 21. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!