Ma már ténylegesen alapelvárás férfiaknál is a hónlaj szőrtelenítése?
Figyelt kérdés
Pntosabban a 30-as korosztályban, illetve afölött is?2018. okt. 6. 20:01
11/14 anonim válasza:
Aki gyakran jár strandra, uszodába és figyeli, láthatja, hogy a pasiknál is szinte mindenki leszedi magáról a hónaljszőrt,stb, kortól függetlenül. Nyilván én csak itt látom, azt nem tudom, hogy akik nem járnak úszni milyen arányban szedik le. Nekem szebb ha leszedik. L.
12/14 anonim válasza:
Én meg pont azt látom, hogy mindenki megint hónaljkutyával rohangál. Brrrr. Tőlem lehet egy férfi bárhol szőrös vagy épp szőrtelen, ahogy neki tetszik, de a hónaljszőrt szedje le, mert gusztustalan, amikor izzadt csatakokban lóg. Cserébe én is szőrtelen vagyok, bár az amúgy elég szőrös pasim beszólna az egy hetes lábszőrkezdeményemre, kiröhögném, hogy a seggén több van, ez mégis mmiért zavarja :D
13/14 anonim válasza:
Semmi sem elvárás, de véleményem szerint kellemetlen látvány egy 10 cm hosszú hónaljszőr....normálisan karbantartva teljesen rendben van pl. 2 hetente nyírva.
14/14 anonim válasza:
Utolsó véleményét osztom. Nem várok totál sima hónaljat, de legyen “karbantartva”; elég undi látvány, ha mondjuk tarkóra tett kézzel fekszik a kanapén, és összeállt csimbókokban integet a hónaljkutya... férjem csak rövidre szokta nyírni, nekem az teljesen megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!