Mi baja a hajamnak? đą AkĂĄrhogy fogom fel, fĂĄj a töveknĂ©l, nem bĂrom a copfot. Mit ajĂĄnlotok?
VĂ©konyszĂĄlĂș, de dĂșs a hajam. MĂĄr rĂ©g Ă©szrevettem,hogy egyszerƱen nem bĂrom felcopfolni,mert utĂĄna rettenetesen hĂșzza hĂĄtra a hajam Ă©s valĂłsĂĄggal fĂĄjnak a tövek. SzĂłval sem copfot, sem kontyot nem tudok hordani. Max kiengedve vagy fonva.
Azt hittem a hossza miatt van, nehĂ©z Ă©s ezĂ©rt hĂșzĂłdik, s levĂĄgattam, vĂĄllig! đ± Persze ez sem segĂtett,mĂ©g a kicsike copfot sem bĂrtam! Pontosan elĆl a homlokomnĂĄl hĂșzĂłdik nagyon a hajam, fĂĄj utĂĄna Ă©s kissĂ© ritkult is,mikor Ăgy hordtam. AzĂłta visszanĆtt szĂ©pen a hajam.
Mit tehetnék? Ennyire gyenge lenne a hajam? Mindenki szépen feltudja fogni magånak, akårmilyen szorosra és én semmit se tudok vele kezdeni.
Nagyon megköszönnĂ©m a segĂtsĂ©get! 22n
Sajnos ugyanez a problĂ©mĂĄm van nekem is. AlapbĂłl nagyon vastag szĂĄlĂș, Ă©s dĂșs hajam van, amit mĂĄr rendesen felcopfozni is elĂ©g nehĂ©z, fĂ©sƱ Ă©s tĂŒkör nĂ©lkĂŒl esĂ©lytelen (Ă©n ugyanis csak Ășgy szeretem, ha szĂ©pen rĂĄsimul a fejemre, ha valahol buggyos, azt utĂĄlom). Ăs ha vĂ©gre sikerĂŒl, akkor nekem is elkezdi hĂșzni a tövĂ©nĂ©l rövid idĆ utĂĄn. Amikor pl egĂ©sz nap össze volt kötve, akkor 2 napig fĂĄjt az egĂ©sz fejbĆröm utĂĄna!
Nem tudom, hogy mitĆl lehet ez, talĂĄn a fejbĆröm Ă©rzĂ©kenyebb, mint az ĂĄtlag vagy nem tudom, de engem is nagyon bosszant, hogy mĂĄsok egĂ©sz nap elvannak összefogott hajjal, meg 2 mozdulattal szĂ©p lĂłfarkat csinĂĄl, nekem meg ezek a dolgok nem mennek :(
Az egyetlen amit el tudok viselni, a fonĂĄs, szĂłval elkezdtem tanulgatni, hogy tudok kĂŒlönfĂ©le fonĂĄsokat csinĂĄlni magamnak. Neked is ezt tudom javasolni, mert semmit sem csinĂĄlsz rosszul, egyszerƱen a te fejbĆröd is ilyen, hogy nem bĂrja a folyamatos feszĂŒlĂ©st :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!