KezdƑoldal » SzĂ©psĂ©g Ă©s divat » BƑr- Ă©s hajĂĄpolĂĄs » Mi baja a hajamnak? 😱 AkĂĄrhogy...

Mi baja a hajamnak? 😱 AkĂĄrhogy fogom fel, fĂĄj a töveknĂ©l, nem bĂ­rom a copfot. Mit ajĂĄnlotok?

Figyelt kérdés

VĂ©konyszĂĄlĂș, de dĂșs a hajam. MĂĄr rĂ©g Ă©szrevettem,hogy egyszerƱen nem bĂ­rom felcopfolni,mert utĂĄna rettenetesen hĂșzza hĂĄtra a hajam Ă©s valĂłsĂĄggal fĂĄjnak a tövek. SzĂłval sem copfot, sem kontyot nem tudok hordani. Max kiengedve vagy fonva.

Azt hittem a hossza miatt van, nehĂ©z Ă©s ezĂ©rt hĂșzĂłdik, s levĂĄgattam, vĂĄllig! đŸ˜± Persze ez sem segĂ­tett,mĂ©g a kicsike copfot sem bĂ­rtam! Pontosan elƑl a homlokomnĂĄl hĂșzĂłdik nagyon a hajam, fĂĄj utĂĄna Ă©s kissĂ© ritkult is,mikor Ă­gy hordtam. AzĂłta visszanƑtt szĂ©pen a hajam.

Mit tehetnék? Ennyire gyenge lenne a hajam? Mindenki szépen feltudja fogni magånak, akårmilyen szorosra és én semmit se tudok vele kezdeni.

Nagyon megköszönném a segítséget! 22n

2018. okt. 5. 09:49
 1/4 A kĂ©rdezƑ kommentje:
SzĂłval nem az a fĂĄjdalom,hogy több ideig fel van copfolva Ă©s mikor kiengeded fĂĄj! Hanem konkrĂ©tan rögtön ahogy felkötöm, hĂșzza hĂĄtra az egĂ©sz hajam, fƑleg a homlokomnĂĄl rettenetesen Ă©s muszĂĄj kiengednem.
2018. okt. 5. 09:54
 2/4 anonim ***** vĂĄlasza:
Laza konty hullamcsattokkal osszefogva. En is csak ezt birom.
2018. okt. 5. 17:30
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 3/4 anonim ***** vĂĄlasza:

Sajnos ugyanez a problĂ©mĂĄm van nekem is. AlapbĂłl nagyon vastag szĂĄlĂș, Ă©s dĂșs hajam van, amit mĂĄr rendesen felcopfozni is elĂ©g nehĂ©z, fĂ©sƱ Ă©s tĂŒkör nĂ©lkĂŒl esĂ©lytelen (Ă©n ugyanis csak Ășgy szeretem, ha szĂ©pen rĂĄsimul a fejemre, ha valahol buggyos, azt utĂĄlom). És ha vĂ©gre sikerĂŒl, akkor nekem is elkezdi hĂșzni a tövĂ©nĂ©l rövid idƑ utĂĄn. Amikor pl egĂ©sz nap össze volt kötve, akkor 2 napig fĂĄjt az egĂ©sz fejbƑröm utĂĄna!

Nem tudom, hogy mitƑl lehet ez, talĂĄn a fejbƑröm Ă©rzĂ©kenyebb, mint az ĂĄtlag vagy nem tudom, de engem is nagyon bosszant, hogy mĂĄsok egĂ©sz nap elvannak összefogott hajjal, meg 2 mozdulattal szĂ©p lĂłfarkat csinĂĄl, nekem meg ezek a dolgok nem mennek :(

Az egyetlen amit el tudok viselni, a fonĂĄs, szĂłval elkezdtem tanulgatni, hogy tudok kĂŒlönfĂ©le fonĂĄsokat csinĂĄlni magamnak. Neked is ezt tudom javasolni, mert semmit sem csinĂĄlsz rosszul, egyszerƱen a te fejbƑröd is ilyen, hogy nem bĂ­rja a folyamatos feszĂŒlĂ©st :(

2018. okt. 5. 21:17
 4/4 *zoĂ©* ***** vĂĄlasza:
Ez igy lehet brutålis baromsåg, de nempróbåod ki, h pl hajmosås utån még vizesen megprobalod felkodni, es ha faj akor legf. Kiveszed a hajgumit, nekem is volt ien bajom, de nekem csak ha sokåig coffba volt a hajam.
2018. okt. 5. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!