Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Rajtam csak a plasztikai...

Rajtam csak a plasztikai műtét segíthet? Vagy lehet ezen sminkkel korrigálni?

Figyelt kérdés
A problémám az h manófejem van.ha belenézek a tükörbe nem egylány látok hanem egy lányt aki úgynéz ki mint egy manó.hatalmas nagy szemeim vannak,kicsi hegyes orrom és a szám az olyan hát sztem átlagos.a fülem nem nagy.,de ezek a nagy barna szemek kikészítenek:Sráadásul olyan ártatlannak nézek így ki,semmi szexiség vagy vadság nincs bennem,mintha nem is 20 hanem 11 lennék.
2010. jún. 23. 14:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
nem teszek,mert felismernek -.-"
2010. jún. 29. 21:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát csak tudod a környezeted véleményét rólad kb, meg a pasik visszajelzését is.. Valakinek lehet aranyosan manófeje is, meg rondán is, ezt kép nélkül látatlanban nehéz eldönteni. Szóval lehet h nem is olyan rémes a helyzet, mint ahogy gondolod.. Egyébként sminkkel lehet egy kicsit korrigálni, kérd ki egy szakember (sminkes, kozmetikus) véleményét, ők biztosan tudnak segíteni még akár egy mindennapi sminkkel kapcsolatban is, ami korrigálhatja az arcodat! A plasztikai műtétnek szerintem nincs sok értelme, meg iszonyat drága is, de ez is a te döntésed, erről inkább nem mondok semmit :D
2010. jún. 29. 21:43
 13/13 anonim válasza:
küldj nekem privibe egy képet, majd segítek a sminkelésbe
2010. jún. 30. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!