Hogy lehet ilyen hajat csinálni (kép)?
A formája a lényeg. Nagyobb tincsek, amiknek folyamatosan csökken a méretük és nem szanaszét áll a végük. Illetve jól elkülöníthetők a tincsek.
Otthon, nem fodrásznál. Youtube videó is jó, ha van.
Én kizártnak tartom, hogy ez természetes, de remélem nem Photoshop és megvalósítható :)
Köszi a válaszokat!
Szerintem ehhez hasonlót el lehet érni azzal,ha éjszakára,lazán! befonod a hajad,ami kicsit vizes még. Lehet,hogy butaság,de veszteni nincs mit..:)
Vagy esetleg a "hajnudlik" vagy mi annak a neve 😂🤣
A hajam hullámos és a végei szétállnak szálanként. Vasalás után is szétáll illetve ha száraz olajat kenek rá utána akkor is :D
Tehát nekem szálanként áll minden tincsem és szeretném megtudni, hogy hogyan tudnám egybe tartani esetleg úgy mint a képen a csajnak.
Amikor megmosom a hajam és utána nem fésülöm ki akkor nekem is hasonló.
Ha tudod akkor ne tekerd fel törölközővel a fejed tetejére, hanem csak itasd le róla szépen a vizet és úgy szárítsd, de ne fésüld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!