Szeretnem eltuntetni a szort odalentrol. Mit csinal a kozmetikus?
Figyelt kérdés
Azt gondolom, hogy faj, mert egyszer megprobaltam magamnak, de en inkabb cikinek erzem.El mondana valaki, hogy pontosan hogyan mukodik ez?Mit fognak velem csinalni?Az egyik baratnom kozmetikus es ot akartam megkerni, de pont aznap amikor raszantam magam, egy sztori kapcsan elmeselte, hogy o soha nem vallalja ott lent, mert gusztustalannak tartja.Szoval ha teljesen le szeretnem szedetni akkor az hogy mukodik/mennyi/milyen gyakran kell ???? Elore is koszi a valaszokat!!!!!!!2008. nov. 4. 14:19
1/2 anonim válasza:
Hat,furcsa kozmetikus lehet a baratnod,mert manapsag sokan szortelenitnek odalent,gyantaval tortenik a dolog,eleg fajdalmas de meg lehet szokni ha rendszeresen csinalod.Azt te mondod meg neki hogy mennyt kivansz meghagyni,egy vekony csikot kozepen vagy teljesen.Ferehuzza a bugyit egyszer egyik oldalon tesz egy vekony csikot,majd ugyanigy a masik oldalon.Nekem kb.egy honap utan kezd visszanoni,nem szur mint a borotvatol.Szep sima lesz a borod, nekem meg a popsinal is leszedi.Ez a mestersege,ferfiakat is szortelenit.Persze fontos a higienia,biztos valaki mosdatlanul ,budosen ment hozza azert nem vallalja,de igy penzt veszit.
2/2 A kérdező kommentje:
Koszi.
Igen,allitolag valami abberalt pasi miatt :(
Szoval a lenyeg hogy nem kell levetkozni :)
Es akkor ha kerem, akkor fullra leszedi az egeszet, ugye?
Amugy ez kb mennyibe kerul?
Es van vmi "mellekhatas": pl nem szabad testapolozni vagy ilyesmi?
2008. nov. 4. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!